S-a încheiat pandemia?

Iată ce zice graphs.ro:

Cert este că vine vara, și lumea nu se mai vaccinează.


Laboratoarele din Ucraina sunt, încă, în periferia publicului.

Infestarea nazistă din Ucraina începe, încet-încet, să prindă contur în media.

Rămâne o enigmă gaz-contra-ruble.

Well, well!

LE: Un articol interesant, pe teme. (memorare, memorare)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to S-a încheiat pandemia?

  1. Ari says:

    Nu reprezintă nicio enigmă cererea „gaz-contra-ruble”! Cel puțin din punctul de vedere al experților care au văzut yuanul chinezesc ca o alternativă la dolar. Moneda Chinei se corelează cu cursul de schimb al dolarului la 97%, ceea ce înseamnă că dacă dolarul crește față de rublă, atunci va crește și yuanul. Ce pricep eu de aici? Că yuanul este în prezent aproape un înlocuitor complet al dolarului, că prin vânzarea de gaze, petrol și alte produse în ruble, procedeul limitează, sau poate chiar exclude în totalitate înghețarea conturilor Gazprom, protejând astfel acești bani de sancțiunile occidentale.
    Cât despre vaccinare, companiile farmaceutice produc în continuare seruri experimentale cu pretenții de substanțe imunizante, iar pitecantropii cu creierul netezit de la atâtea mesaje de tip „Se sufocă. Ne imploră. Regretă” se vor încolona pe mai departe către seringa „miraculoasă”. Dacă nu-i triază divinitatea, îi selectează prostia! Tot e ceva! Mai scade numărul, că prea s-au înmulțit. Un nou val de frică și de restricții generate de autorități vor conduce, cu siguranță, la obiectivul către care tind psihopații planetei.
    Referitor la biolaboratoare, am mari dubii că serviciile de informații rusești n-au cunoscut situația cu ani înainte de actuala incursiune prin teritoriile ucrainene. Nu pricep eu balansul lui Putin la acest capitol, dar consider că știe mai bine decât mine ce are de făcut. Oricum ar fi, înclinatul simultan spre două puncte de vedere complet opuse nu-l avantajează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen + 18 =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.