Popcorn?

Iată falimentul Rusiei.

VV zice că e nucleara.

Iată și pe Marele Satan.

Presa se scarpină în cap… Dar, din moment ce au decis că este nebun, de ce se miră?!

UPDATE 29.03.2022: Un articol pe temă la TL. (memorare)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Popcorn?

  1. Ari says:

    O mișcare inteligentă a liderului rus deoarece forțează UE fie să susțină rubla, fie să-și reducă complet importurile de gaz din Federația Rusă. Oricare rezultat este benefic pentru Moscova: ori moneda sa se va stabiliza ori euro va începe să se prăbușească la fel de repede, amortizând căderea rublei.
    Americanii și vest-europenii au crezut că sancțiunile lor fără precedent îndreptate împotriva Rusiei, în urma operațiunii militare speciale în curs din Ucraina, vor zdrobi economia țării, constrângând-o astfel să recurgă la concesii care ar echivala cu sacrificarea integrității liniilor sale roșii de securitate națională.
    Prin decizia luată, Putin tocmai ce-a demonstrat că scenariile SUA sunt complet greșite, iar dacă Macron a sesizat bine criza alimentară care se va prefigura peste câteva luni, acest lucru nu numai că ar putea duce literalmente la moartea a milioane de oameni din sudul global, deja sărac din cauza penuriei de alimente, dar ar declanșa schimbări politice profunde în vestul condus de Washington.
    America și vasalii săi europeni au experimentat deja tulburări la scară largă din cauza credinței multora că anumite restricții legate de COVID nu au fost cu adevărat legate de promovarea securității epidemiologice, ci au fost impuse de elita lor din motive politice și de interes propriu. Părerea mea este că asemenea rețele de protest preexistente pot fi activate din nou cu ușurință, dacă hrana și căldura din case, plus locurile de muncă prin căderea industriei, nu le vor mai fi garantate.
    Ne așteaptă vremuri grele, așa este! Dar sunt convinsă, că nici acum nu se va învăța nimic din greșeli!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + 18 =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.