Inconsecvențele Bunicuței

Cine suntem

Neica nimeni. Înșiruire de biți. Activitatea blogului este absolut personală, fără afiliere, comandă, ordin, interes pecuniar, etc.

Conținut

Tot ce vedeți pe acest blog este public. Dacă este privat, n-aveți cum să-l vedeți.

Bunicuța declină orice responsabilitate pentru folosirea în afara scopului de informare a datelor de pe blog.

Bunicuța nu garantează realitatea datelor de pe blog (orice ar însemna realitatea). Bunicuța le-a preluat din web-ul larg, așa cum le-a găsit. Totdeauna sunt indicate sursele (direct sau indirect). Opiniile ei personale sunt… personale.

Cine se simte ofensat de faptul că realitatea nu este reală… ghinion!

Bunicuța nu are nevoie de admiratori, lăudători, detractori, contestatari, indignați. Bunicuța este mizantroapă.

Bunicuța este curioasă din fire. Vrea să știe cum și de ce este lumea. În acest scop urmărește mersul lumii; și încearcă să-l memoreze, pe cât îi stă în putință; și să-l înțeleagă, pe măsura nevolniciei proprii.

Aveți îngăduință cu o făptură fragilă, adesea nătângă, foarte rar răutăcioasă. Dar cu dragoste pentru cei din jur. Indiferent cum ar fi ei. Bunicuța are o vârstă, și o experiență. Aveți îngăduință!

UPDATE 4 aprilie 2022

Caveat

Dat fiind că s-a dovedit că probabilitatea ca unii cititori ai celor scrise pe blog să fie inoportunați în starea de confort intim este mai mare decât zero, trebuie să atrag atenția că titlul, tema, motto-ul și imaginea de frontispiciu a blogului nu sunt întâmplătoare.