Inconsecvențele Bunicuței

Cine suntem

Neica nimeni. Înșiruire de biți. Activitatea blogului este absolut personală, fără afiliere, comandă, ordin, interes pecuniar, etc.

Conținut

Tot ce vedeți pe acest blog este public. Dacă cineva crede că i se încalcă drepturile de autor este invitat să descrie situația pentru remediere.

Bunicuța declină orice responsabilitate pentru folosirea în afara scopului de informare a datelor de pe blog.

Bunicuța nu garantează realitatea datelor de pe blog (orice ar însemna realitatea). Bunicuța le-a preluat din web-ul larg, așa cum le-a găsit. Totdeauna sunt indicate sursele (direct sau indirect). Opiniile ei personale sunt… personale.

Cine se simte ofensat de faptul că realitatea nu este reală… ghinion!

Bunicuța nu are nevoie de admiratori, lăudători, detractori, contestatari, indignați. Comentariile sunt încurajate, în măsura în care sunt în limita decenței și contribuie la iluminarea temei/temelor. Comentariile sunt moderate dar NU cenzurate.

Bunicuța este curioasă din fire. Vrea să știe cum și de ce este lumea. În acest scop urmărește mersul lumii; și încearcă să-l memoreze, pe cât îi stă în putință; și să-l înțeleagă, pe măsura nevolniciei proprii.

Aveți îngăduință cu o făptură fragilă, adesea nătângă, foarte rar răutăcioasă. Dar cu dragoste pentru cei din jur. Indiferent cum ar fi ei. Bunicuța are o vârstă, și o experiență. Aveți îngăduință!

Titlul, tema, motto-ul și imaginea de frontispiciu a blogului NU sunt întâmplătoare.