Boris Johnson

…of the AUKUS fame.

De câteva zile există o zaveră între natoiții cei mari. Pe scurt, franțujii au prins un contract baban cu canguroșii, prin care să le încropească acestora din urmă nește lotci de scuba. Franțujii, pe motiv de neproliferare, și australienii, pe motiv de neputirință, au plănuit să potrivească nește motoare diesel pe nește lotci de umblat pe sub apă franțuze, care aveau de la mămica lor motoare bum-bum. Cum în ziua de azi, cu băgatul în venă, trasul pe nas și explorarea utilizării orificiilor naturale în mod nenatural, tehnica nu prea e în mediul ei, deal-ul nu numai că s-a tot întins în timp, dar s-a îngroșat și la preț. Motiv, aparent, pentru ca australienii să spună că AUKUS is the way. Franțujii s-au mofluzat, și-au rechemat ambasadorii din AUUS, și s-au dat înjunghiați în spate de rules based order. Biden, în modul pompier, îl asigură pe Macron că o vom rezolva, ca între bărbați.

Inițial a părut ca o idee americană, dar se pare că americanii au fost doar pumnul. Creierul, sau, mai degrabă, simulacrul ce ocupă, impostor, acest rol este Boris Johnson. Iacă, pe scurt:

Interesant că treaba pute cam ca afacerea flotei NATO la Marea Neagră de tristă faimă și demisie a MRU-ului.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

COVID19 reloaded

O evoluție interesantă a pandemiei.

După scăderea dramatică a infectaților ȘI a bolnavilor în iulie, avem din nou o creștere agresivă. Excelentul graphs.ro:

Două întrebări: DE UNDE a revenit virusul (și unde a dispărut în iulie), și CARE este efectul vaccinării și al trecerii prin boală în acest moment?

Știm, noua marotă este DELTA.

Este un virus NOU? Și, atunci, este o pandemie nouă, și este necesară o vaccinare nouă?! Și, atunci, de ce se IMPUNE vaccinarea cu un vaccin vechi?

Recent FDA a licențiat produsul Pfizer/BioNTech Comirnaty. Motiv pentru OBLIGATIVITATEA impusă de STAT a vaccinării. (memorare)

BMJ are câteva întrebări. (memorare) Și o petiție. (memorare)

Israelul este un pionier. Nu știm cum să-l interpretăm. (memorare) Sau știm?!

UPDATE 21.09.2021: Se clamează, emfatic, că acest val este al nevaccinaților. Da, în sensul că aceștia sunt afectați în principal de spitalizare și mortalitate (singurele efecte pozitive ale vaccinării sunt reducerea riscului de spitalizare și deces, atât cât este). Dar nu nevaccinații au adus acest val, ci vaccinații. Pentru că, emfatic, se consideră că vaccinații sunt imuni. Ceea ce este fals, în mod criminal. Vaccinații sunt cei care nu mai păstrează regulile antiepidemice, favorizând transmiterea virală. Așa-zisul pașaport verde este un instrument criminal din punct de vedere epidemiologic. El certifică o imunitate inexistentă, în loc de a lăsa locul prudenței epidemiologice. Prin urmare nevaccinații sunt doar, eventual, victime ale vaccinaților. BTW, se pare că singura imunitate solidă, deși nu absolută, este cea dată de trecerea prin infecție. Singura mea curiozitate este despre amploarea acestui val.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

AS, despre democrație (!)

AS o comite, din ce în ce mai des. Acum puțină vreme, la Gușă, a fost admonestat de către CNA când a spus că SUA nu mai sunt o democrație (!).

Mai ieri spunea, tot la Gușă (16:50), că “singura soluție…”:

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Istoria pentru tefeliști

Ieri am urmărit cu încântare câteva mici îndreptare istorico-politice produse sub sigla apetisantă Zaiafet. Mai văzusem producții de-ale lor, dar ieri le-am privit cu un ochi deja format, remarcând tehnologiile colorate folosite. Mi-a plăcut cel mai mult programul despre ultimul dictator al Europei.

Sunt asociați cu veridica.ro. Probabil că prin ei primesc comenzile istorico-politice.

Este interesant că programele lor au cel puțin douăsute de mii de vizualizări, adesea treisute de mii, și chiar până la nouăsute de mii.

Alexander Mercouris are, de regulă, între treizeci și patruzeci de mii de vizualizări.


Ion Cristoiu declară că nu mai înțelege nimic. Firesc: nu aplică cheia corectă pentru decodificare! Dar, spre deosebire de cvasitotalitatea vocilor publice din România, este sincer în naivitatea lui.


Ziare.com ne povestește despre întunericul, mizeria și sărăcia transnistrenilor. Ca să avem o imagine clară, ne arată și imagini. Orice rumân de bună-credință compară, inevitabil, subconștient, cu grandoarea libertății euroatlantice. Ura!

Posted in Uncategorized | Leave a comment