China

GT despre colapsul economic datorat epidemiei cu coronavirus. (memorare)

UPDATE 21.02.2020:

MoA ne aduce la zi. (memorare)

Some large factories which depend on parts from China will soon have to shut down. Then their other suppliers will also have to cease production. The loss of income will be felt throughout the local economies.

The effects of the epidemic may well lead to an end of the globalization of production processes. Companies will go back to buy locally to be as unaffected as possible from similar future incidents. This might well be the most positive long term outcome of this epidemic.

/UPDATE

UPDATE 22.02.2020: PE are un articol foarte incisiv. Hm! (memorare) /UPDATE


La Con-tributori este un articol despre re-scrierea istoriei. (memorare) Interesant în sine. Dar cel mai mult mi-a plăcut un comentariu:

Nu face decât să-mi aducă aminte de:

UPDATE 21.02.2020: memorez aici un comentariu trimis în memory-hole de con-tributori. Comentariul era în completare la unul din comentariile la articolul menționat mai sus:

Comentariul era cam așa (citare din memorie):

LP: Dresda, precum Hiroshima și Nagasaki, au fost bombardate din spirit de gentlemen. Bombele au fost încărcate cu valori occidentale/democrație/libertate, și nu au omorât/ars/distrus civili, ci au contribuit la salvarea Lumii Libere. Cine nu este de acord, este un trol sovietic, cu obielele nespălate, matrafoxat cu distilat de pufoaică; un nas maro marca Putler.

Secolul al douăzecilea este despre capitalismul imperialist și lungul drum spre socialism. Falsificarea istoriei este una dintre metodele de argumentare.

Foarte interesant cum proiectul contributors.ro este, absolut, o inițiativă a societății în civil. Rudă bună cu hotnews.ro. (memorare)

/UPDATE

UPDATE 28.02.2020: Iacă un fir de discuție la articolul mai sus pomenit, iscat tot de dany. De remarcat acțiunea conjugată, agresivă și impertinentă a celor doi, dany și harald (dacă sunt doi și nu o dedublare). (memorare)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − one =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.