Garda

BD este la obiect.

O opinie interesantă, despre recentele evoluții locale, de la samizdat. Un lucru demn de reținut, exprimat și în postări anterioare (când cu referendumul despre familie):

[…], aflăm că există ”ferme” destinate să producă spălați pe creier. Nu e tocmai o surpriză, după cum spuneam, singura surpriză este cum de PSD nu are nici măcar un ziar în 2019! Ceea ce nu pare să știe blonda de la televizor și pare-se nici interlocutorul, este că a promova reclame, fie și politice, nu reprezintă vreo ilegalitate! În schimb, da, prin intermediul mesajelor dirijate, se pot modifica atitudini și opinii. Numai că, fiecare cetățean trebuie să aibă grijă de propria sănătate mintală, nu este în sarcina nimănui nici să te cocoloșească, nici să îți livreze doar adevărul, mai ales în epoca ”post-adevărului”. (sublinierea mea cu roșu)

Articolul referit de pe luju.ro are câteva idei interesante, dar nu ne luminează. Boți, boți, dar cât de netoți?!

Nu cred că au fost fraudate alegerile (cel puțin acestea din 26 mai 2019). Ele au fost doar manipulate, și sunt manipulate în continuare. Ca orice manipulare, asta depinde de cel manipulat. Ceea ce, în definitiv, spune  și samizdatul.

Iar despre respectarea legii, a constituției și a “domniei legii”… toate declarațiile și acțiunile Domnului Președinte și ale susținătorilor lui ne arată că totul este o glumă. De prost gust. La fel cum este online-ul. Dacă e să luăm la rost toate postările nazistoide, criminaloide, dejectoide… N-are rost! “Oricum nu depinde de voi, și puteți să muriți liniștiți!”

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 − 1 =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.