Showtime!

Zice că:

Pentru că:

[A]ccording to the Ukrainian constitution, the Verkhovna Rada speaker is supposed to perform the duties of the Ukrainian president until the election and inauguration of the new leader. “But its Speaker [Ruslan] Stefanchuk yesterday refused to perform the new duties and declared that former president Zelensky should continue to perform them. This contradicts the Ukrainian constitution and is a power grab,” Volodin said.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Showtime!

  1. Ari says:

    A „expirat” și-i lăsat în viață! În continuare! Marea greșeală a lui Putin! Sau nu? Glumesc, desigur! Deși cea mai bună minciună e tot adevărul. 🙂
    Americanii nu sunt preocupați la ora asta de soarta măscăriciului de la Kiev, ci de propriile lor alegeri și mai ales de lovirea instalațiilor radar rusești de avertizare, fără să ia în calcul amendamentul fundamental semnat de liderul de la Kremlin la noua doctrină nucleară a Rusiei, care permite contraatacul nuclear în astfel de circumstanțe. Moscova tace, pentru că idioții din NATO au greșit ținta și n-au produs pagube, altfel ne aflam în plin sezon de artificii. 🙂

    În plus, atacurile asupra unor astfel de unități radar NU au nicio relevanță pentru războiul aflat în desfășurare în Ucraina, care se decide pe câmpul de luptă pe toată linia aia imensă de contact, de 1200 km, și în special în regiunile Harkov, Donețk, Lugansk și Herson, unde rușii decimează forțele ucrainene, împingându-le într-o retragere total dezordonată și cucerind noi sate în fiecare zi. Dar au relevanță pentru Teheran, că m-am uitat cum sunt poziționate. Unde dai și unde crapă, s-ar putea spune. Doar că eu nu cred în coincidențe. Și nici președintele rus. Așa că penisul-actoraș (cu care cânta la pian mai acu’ ceva timp) poa’ să ocupe funcția până s-o plictisi Washingtonul și-i va decide brusc eliminarea ori trecerea într-un program de protecție al martorilor, în cadrul căruia, după un timp nu foarte îndelungat fiindcă știe prea multe, va aluneca pe-o coajă de banană și va sfârși la fel de anost și stupid ca și modul cum s-a derulat propria-i viață.

    Dacă mă întrebați pe mine, atunci Rusia trebuie să înceapă să acționeze în aceeași manieră ca și Occidentul, dar cu o înțelegere REALĂ a capacităților sale și mai ales a specificului său. NU este necesar să sperie pe nimeni, nici să amenințe și nici să traseze nesfârșite „linii roșii”- nematerializate/neconcretizate în niciun fel, ci să acționeze într-o manieră DECISIVĂ asupra Kievului și-asupra exoftalmicului din fruntea Ucrainei.

    Dacă se supără rusul, atunci vor dispărea și acele „ingrediente magice” cu care SUA continuă să existe ca o țară (zice-s-ar) stabilă, dezvoltată, capabilă să proiecteze forțe militare peste ocean: ​​rețeaua electrică, sistemul financiar, sistemul de autostrăzi interstatale, transportul feroviar și maritim, companiile aeriene și conductele de petrol și gaze. Rusia n-are nevoie să folosească armamentul nuclear (dat fiind că NU există o strategie câștigătoare într-un asemenea conflict), ci poate dicta altfel condițiile, muuuult mai inteligent și mai letal: sabotându-le!!! Dar n-are ea chef și gata!

    Ca și concluzie, sper să se înțeleagă mesajul meu: în nicio circumstanță și oricât va bântui Zelenski Ucraina, SUA NU vor putea vreodată să-și dicteze condițiile Rusiei amenințând-o cu anihilarea nucleară. Așa că timpul trece (încă) în favoarea ei. Să vedem până când va mai accepta Putin să stea pedepsit în genunchi pe coji de nucă!?! Că eu, în locul lui, le-aș fi tras-o demult!
    Deocamdată, nu-i showtime! Dar din ianuarie 2025 încolo, după ce-și intră-n atribuții chiriașul Casei Albe (indiferent care-o fi ăla), devine interesant de urmărit reacțiile tuturor. Inclusiv ale Kremlinului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + 10 =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.