Vremea Isterizării

Până și amicul nostru Emilian Isăilă:

Iată, Marele Trol(©), în persoană:

Emilian Isăilă, Infanteristul Democrației Liberale(©), îi dă o replică tăioasă:

Ok, dragii mei: Noapte Bună! LOL!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Vremea Isterizării

  1. Ari says:

    Daaa, așa este, Ucraina atacată de o dictatură! Victoria Nuland aparține unui astfel de regim politic, nicidecum Putin. Că doar Fuck the EU a agresat-o prima, în 2014. Ea însăși trăiește într-o dictatură, aceea a neo-imperialismului, mai ales prin susținerea vaccinărilor repetate, a schimbărilor climatice și a certificatului verde, care nu-s altceva decât instrumente de supunere și control economic. Dacă astea nu-s unelte de oprimare, atunci în ce categorie se încadrează SUA cu orwellianismul lor modern și cu agenda de bioterorism a companiilor farmaceutice multinaționale? În grupul îngerașilor diafani? Nu veți găsi niciun scribălău de profesie prin România care să recunoască că ceea ce se întâmplă acum în Ucraina este un război al yankeilor împotriva Rusiei din motive geopolitice! Proștii noștri nu-și amintesc decât de jafurile și rapturile teritoriale la care s-au dedat rușii în epoca medievală, fără să le pese de tratamentul actual la care s-au dedat „licuricii” pe meleagurile mioritice – tactica pământului pârjolit – și nici de trecutul sângeros al presupusei alianțe de apărare – adică, nimeni alta decât NATO. Well, n-avem ce face, dragă admin! – suntem contemporani cu cea mai idioată variantă a umanității!

  2. Ari says:

    Casa Albă a luat-o razna! „Șoimii” americani fac lobby pentru a permite Forțelor Armate ucrainene să tragă cu rachete americane asupra teritoriului rus. Secretarul de stat al SUA Antony Blinken a început și el, la rându-i, să încurajeze escaladarea conflictului. Mai precis, congresmenii americani i-au cerut secretarului de apărare Lloyd Austin să permită Kievului să folosească arme americane pentru a lovi teritoriul Rusiei.

    Într-un interviu pentru New York Times, piticul dement de la Kiev a declarat: „incapacitatea de a lansa rachete americane și alte arme către ținte militare din Rusia a oferit Moscovei un avantaj uriaș”. În plus, curvele din Londra (alea de la Palatul Westminster și de pe Downing Street) plus alea de la Paris sunt de acord cu deciziile celor doi psihopați – Zelenski și Blinken.

    Plecând de la astfel de informații, ceea ce pot afirma cu certitudine este că armele de înaltă precizie cu rază lungă de acțiune necesită precizie de lovire, sateliți și mai ales sincronizare. Întrebați-l pe V.V. dacă nu mă credeți pe cuvânt. 🙂 În fond, avem aceeași școală. Dacă acest armament este folosit pe teritoriul rus, va însemna că nu naziștii ucraineni îl manevrează, ci specialiștii țărilor producătoare operează asemenea instalații.
    Ce au de făcut Putin, Belousov și Gherasimov într-o atare situație? Fie se folosesc de migranții din interiorul SUA care încep să facă „minuni” și să dea foc fabricilor și arterelor de transport, fie transferă arme mai avansate din punct de vedere tehnologic către aliații Rusiei și inamicii americanilor, începând practic să le lovească bazele de prin diferite părți ale lumii. Răspunsul în oglindă reprezintă doar o amânare a WWIII, deși consider că, chiar și-n asemenea condiții, efectul de trezire va fi nul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − five =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.