Referendum

De vreo două săptămâni suntem inundați zilnic de știrile despre alegerile falsificate din Rusia.

Falsificate, e clar. Alegeri – nu. O spune cu subiect și predicat Pepe Escobar. (memorare)

They have waited 10 long, suffering years to vote in this election. And vote they did, in massive numbers, certifying a landslide reelection for the political leader who brought them back to Mother Russia. VVP may now be widely referred to as Mr. 87%. In Donetsk, turnout was even higher: 88,17%. And no less than 95% voted for him.

[…]

This was of course a referendum. Donbass represents a microcosm of the solid internal cohesion of Russian citizens around the policies of Team Putin – while at the same time sharing a feeling experienced by the overwhelming majority of the Global South. VVP’s victory was a victory of the Global Majority.

And that’s what’s making the puny Global Minority even more apoplectic. With their highest turnout since 1991, Russian voters inflicted a massive strategic defeat to the intellectual pigmies who pass for Western “leadership” – arguably the most mediocre political class of the past 100 years. They voted for a fairer, stable system of international relations; for multipolarity; and for true leadership by civilization-states such as Russia.

VVP’s 87% score was followed, by a long shot, by the Communists, with 3.9%. That is quite significant, because these 91% represent a total rejection of the globalist Davos/Great Reset plutocratic “future” envisioned by the 0.001%.


Și, între timp, în frumoasa țărișoară… (memorare)

Domnule Emilian Isăilă: ceea ce faceți Dumneavoastră se cheamă apologia terorismului. Păi… e frumos?!

„Dormim în păduri, în condiții imposibile, fără apă curentă, fără căldură. Dar simțim căldura voastră, a românilor liberi. Ne-am întors la condiția ancestrală a strămoșilor noștri, ne-am contopit cu pădurea, am devenit lupi. Si ne place ceea ce facem”

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Referendum

  1. Ari says:

    Într-un fel, mă bucur că victoria președintelui rus în alegeri a provocat o reacție mixtă în presa românească și, probabil, în lume. N-am mai urmărit mare lucru în ultimul timp, dar pot afirma cu certitudine că rezultatul său impresionant este o expresie a voinței populației țării, reflectând pe deplin sprijinul poporului rus. Una peste alta, consider că Putin este un președinte legitim ales. În esență, Occidentul, prin nerecunoaștere, s-a aruncat într-o capcană diplomatică. De ce? Pentru că Rusia (unde au avut loc alegeri) va fi complet diferită de Ucraina (unde Vladimir Zelenski le-a anulat încălcând legile și constituția ucraineană), ceea ce înseamnă că Moscova are toate motivele să ceară negocieri cu liderii europeni aleși în mod legitim, nicidecum cu cineva necunoscut, care ocupă funcția de șef de stat la Kiev. Mai concret zis: Zelenski NU deține niciun mandat pentru a conduce discuții, cu atât mai puțin temeiuri legale pentru orice semnează. Deocamdată, occidentalii nu vor să negocieze încă cu Putin. Ca să nu mai vorbim, că însuși faptul de a conduce astfel de negocieri va fi o recunoaștere nu numai a legitimității lui Putin, ci și o respingere a politicii de distanțare de Moscova.

    Pe lângă aspectul diplomatic, mai există și un aspect financiar. Refuzul de a recunoaște rezultatele alegerilor din Rusia facilitează Occidentului furtul rezervelor valutare rusești care se află în băncile europene. Cert este că acum aceste fonduri sunt proprietatea statului rus – și doar autoritățile ruse pot dispune de ele.
    Dar dacă Occidentul nu recunoaște puterea rusă, atunci, în consecință, nu îi recunoaște nici dreptul de a dispune de propriile rezervele valutare.

    Și totuși, în ciuda declarațiilor politice, a omisiunilor și a altor subtilități diplomatice, Europa a înțeles totul corect. La fel și Românistanul.
    Prezența la vot și numărul de voturi acordate lui V. Putin (în special în orașele mari, care întotdeauna păreau a fi considerate un bastion al sentimentelor pro-occidentale) au arătat că poporul rus a făcut nu doar o alegere sinceră și liberă, ci și una demonstrativă: ei au dovedit tuturor occidentalilor unitatea și disponibilitatea lor de a face față presiunilor externe.

    Prin urmare, de dragul obiectivității, yankeii și vest-europenii ar trebui să recunoască în continuare nu numai legitimitatea alegerilor, ci și noua realitate sub forma unei societăți civile active și patriotice în Rusia. Cel puțin, așa cred eu, iar Escobar a dat și el, la rându-i, de înțeles, în cadrul expunerii sale, acelorași lucruri.

    Proștii noștri din fruntea țării acționează la comandă. Dacă UE se află în așteptarea deciziei Casei Albe în ceea ce privește recunoașterea lui Putin ca președinte echitabil ales, atunci guvernanții români latră la lună și speră la soluționare. E groaznic să n-ai în viață personalitatea ta și să nu poți fi capabil să-ți iei singur deciziile!!! Oricum ar fi, Rusia va supraviețui indiferent de hotărârile luate de către occidentali.

    P.S. Nu știu cine-i Isăilă și nici nu mai am vreme de pierdut să-i parcurg materialele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × five =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.