Gata, s-a rezolvat!

Veste bună, români! Am înfrânt! La brutărie, la brutărie! Teodosie La Brutărie!

LE: Năvalnicul a fost grăbit spre întâlnirea cu destinul păpușilor uzate.

Motivul? Sulfuroșenia Mordorului în general, și a Marelui Satan în special…

Toată Floarea cea vestită a întregului Apus este în șoc, suferință și indignare. Desigur, la Amuțirea Lirei erau un pic ocupați, și nu s-au sesizat…

Și, iată așa, prin Lucrarea Celui Neobosit, am ajuns de la extazul Libertății, Egalității, Co(n)sexualității Absolute la jalea pierderii Năvalnicului FarEh, ghinion, dragi români!

Slava!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Gata, s-a rezolvat!

  1. Ari says:

    Pe scurt:
    1. Hoțul hoților și slugoiul yankeilor (n-are rost să-i mai trec în revistă deficiența mintală gravă, pentru că m-ar apuca dimineața scriind) se plânge că-n Rusia nu este democrație. Nu zău! Da’n România este? Dacă vrei să scrii în viață un dicționar de înjurături, trăiește-n țara asta condusă de leprele păgâne din ultimii 35 de ani!
    2. Receptorul meu de-a trăi efectiv în lumea asta dementă și împuțită nici nu primește, nici nu transformă și nici nu dirijează blasfemii și accidente genetice umane grupate sub denumirea de homosexuali și alte „derivații” abominabile!!! Și-aci, nu-i vorba de răutate, ci de multă, prea multă scârbă. S-au infiltrat papistașii masoni în Ortodoxie, așadar, nu-i de mirare lucrătura hâdă și neplăcută lui Dumnezeu! E al naibii de limpede, că Vaticanul cu Franciscul din fruntea lui (considerat de Sfinții noștri Părinți înaintemergătorul antihristului și ultimul papă, care, de altfel, atunci când îl apucă strechea mai dă câte un like pe Facebook, la brazilience care pozează în lenjerie intimă, considerându-se fix un înalt prelat în momentele sale de trezire „spirituală”) nu-s propovăduitori ADEVĂRAȚI ai Sfintei Evanghelii! Sunt doar niște eretici pârliți, care au abdicat demult de la vechile canoane și de la credința adevărată. Marea schismă din 1054 le-a priit, pare-se, fiindcă-n Biserica Catolică (cacofonia potrivindu-i-se perfect!) s-au aciuat, în ultimul timp, nu numai toți descreierații ci și toți deviații de la normalitate. Nuca tare – Ortodoxia, Sfânta și Dreapta Credință – a fost aproape strivită sub asediul globalist al curlangiilor și-al intereselor de tot felul. Păcat! Dacă s-a ajuns aici, este pentru că Patriarhul Rusiei (un alt lup în blană de oaie) n-a grăbit constituirea celei de-A Treia Rome.
    3. Mă bucur că Sorin Bele face front comun cu Vasilescu! Avea expuneri și comentarii destul de inteligente pe Vocea Rusiei și este un om deosebit! V.V. rămâne pentru mine și sufletul meu FĂRĂ EGAL!!! Un valoros și-un merituos de excepție, pe care îl are România, dar al cărui potențial NU îi este și nici nu i-a fost valorificat!!! În fond, e lumea proștilor, a pilelor și-a relațiilor care mai de care mai sordide, a curvelor și-a pupincuriștilor atât de slabi de minte, încât sunt tot atât de diafani ca și margaretele, iar deștepții n-au ce căuta în ecuația asta! Vorba lui Cioran, săracu’: „proștii zidesc lumea și deștepții o dărâmă”.
    4. Cât despre Navalnîi… drum bun și cale bătută înspre măruntaiele iadului! Să fiu în locul lui Putin, l-aș trimite la excrementele alea de insulari rusofobi ai lui Sunak, al cărui agent este, și aș emite inclusiv factură pentru cheltuielile de înmormântare. Aferim.
    5. Capturarea lui Avdiivka, pe lângă faptul că reprezintă triumful infanteriei ruse, deschide calea către alte orașe din Donbas. Și nu doar către alte orașe, ci în special către acele orașe în care inamicul NU a avut timp să sape în mod corespunzător, dat fiind că Avdiivka reprezintă una dintre cele mai mari fortărețe ale inamicului, fiind
    pregătită tocmai pentru o apărare colosală, puternică, pentru operațiuni de luptă, pentru contact direct cu focul. Oricum ar fi, preluarea sa de către ruși poate influența foarte mult scăderea moralului forțelor armate ucrainene, dar și o lovitură colosală pentru situația internă a regimului Zelenski.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 4 =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.