Ucraina Multipolară

Ucraina este una dintre cele mai înclinate spre progres națiuni. A prins rapid noua modă a Multipolarității.

Iată ultimul ei succes. (memorare)

Over the past week, there have been reports in Western media outlets that Volodymyr Zelensky asked Ukrainian Commander-in-Chief General Valery Zaluzhny to resign, but Zaluzhny refused.
There have since been conflicting reports in Western media outlets that Zelensky may have promised to fire Zaluzhny but couldn’t find a suitable replacement or his potential replacements refused to take the post. Some reports say that Zelensky still plans to fire Zaluzhny, while others imply Western leaders ordered him not to.

Situația este descrisă de Mark Sleboda (32:52). De remarcat atmosfera de seriozitate rigidă, mortuară, din studio.

BTW: dragii mei dragi, nu uitați să aveți activat un VPN către oriunde pentru a susține valorile constituționale. Pentru că, nu-i așa, CCR veghează la drepturile noastre euroatlantice.

Art. 31 – Dreptul la informaţie
(1) Dreptul persoanei de a avea acces la orice informatie de interes public nu poate fi ingradit.

(2) Autoritatile publice, potrivit competentelor ce le revin, sunt obligate sa asigure informarea corecta a cetatenilor asupra treburilor publice si asupra problemelor de interes personal.

(3) Dreptul la informatie nu trebuie sa prejudicieze masurile de protectie a tinerilor sau securitatea nationala.

(4) Mijloacele de informare in masa, publice si private, sunt obligate sa asigure informarea corecta a opiniei publice.

(5) Serviciile publice de radio si de televiziune sunt autonome. Ele trebuie sa garanteze grupurilor sociale si politice importante exercitarea dreptului la antena. Organizarea acestor servicii si controlul parlamentar asupra activitatii lor se reglementeaza prin lege organica.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ucraina Multipolară

  1. Ari says:

    Zis foarte pe scurt, habar n-am care a fost motivul publicării unor astfel de informații! Poate fi doar de ghicit, dar un lucru este cert: dacă Zelenski ar fi luat o astfel de decizie, ar fi trebuit să-și ia rămas bun de la titulatura de „Ucraina- stat democratic”.

    Dacă e adevărat, că piticul și-a dorit să-l demită pe Zalujnîi, atunci există o transformare clară a țării într-o dictatură nazistă REALĂ, fără rămurica de smochin, fără democrație, fără parlamentarism și mai ales fără „valori europene”. Nici Zelenski și nici Zalujnîi nu comentează asupra a ceea ce s-a întâmplat, despre motive ori posibile contraofensive ale armatei ucrainene, de unde deduc că-i vorba de noi tranșe de bani, știut fiind că mulți din anturajul comandantului-şef al forțelor ucrainene au fost acuzați direct sau mai voalat în media internațională de corupție, sustragere de fonduri și vânzări de armament pe piața neagră. Oricum ar fi, procesul demiterii pare înghețat în mod deliberat, ceea ce mai sugerează o altă ipoteză: probabila legătură între accidentul aviatic (doborârea cu ajutorul rachetelor Patriot a lui IL-76, știut fiind faptul că Zalujnîi este și a fost responsabil pentru forțele de apărare aeriană, iar șeful Direcției Principale de Informații din Ministerul Apărării, Kirill Budanov, a fost responsabil pentru schimbul de prizonieri) de la granița regiunii Belgorod și demisia comandantului. La fel poate reprezenta o distragere a atenției de la prăbușirea avionului, sperând să se poată crea o provocare prin care să fie învinovățită Rusia. Nu-mi doresc să intru-n conspirații, dar teorii sunt multe. Din anumite motive, nimeni nu crede că jocurile din culise pot bate ultimul cui în copârșeul crizei ucrainene. Doar naivii.

  2. Ari says:

    Mda, e ciudat ca doi ci*oi să lucreze la Sputnik și să mențină în studio o hlizeală continuă, de parcă lumea-ntreagă se-nvârte doar în jurul lor! Rusia își plânge morții, iar cretinii ăștia se țin de glume proaste. Am privit momentul la Rusia 1 când Vladimir Putin și-a anunțat candidatura la prezidențiale din Sala Sf. Gheorghe de la Kremlin, unde numele regimentelor eroice, bateriilor și echipajelor navale sunt înscrise cu litere aurite pe marmură albă. A fost înconjurat de soldați și ofițeri, care se întorceau de pe front cu răni care încă nu se vindecaseră; era înconjurat de văduve și mame de fii uciși în război, de militari veniți să-și ridice premiile pentru curaj și merite deosebite pe câmpul de luptă. Rusia este în lacrimi și sânge, în ceasul primejdiei de moarte, gata să-l urmeze pe lider până la dureroasa, dar inevitabila sa victorie, iar ra*ții ăia doi o țin într-o frenezie continuă. Ce ți-e și cu drogurile astea…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 5 =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.