Bi-Multi

Maestrul este convins de Bi-polarism. În virtutea anunțatei întâlniri Xi-Biden la San-Francisco.

De la 03:02.

Pe de-o parte – întâlnirea ese doar estimată, nu certă. Pe de altă parte – ieri am citit pe nerăsuflate cartea recomandată de AM.

Maestrul este CU TOTUL în afara afara perspectivei. Nu că alții ar fi MULT mai breji. DD, la Tucă.

Cartea este super-super. Informațiile prezentate în ea nu sunt noi, dar perspectiva în care sunt puse este excelentă. De exemplu, am crezut, inițial, că RIC face referire la Rusia-India-China; nu – este Rusia-IRAN-China, stupid!

Domnule Maestre: dezvoltarea economică-științifică-socială-bla-bla-bla nu face o ceapă degerată în lipsa SUVERANITĂȚII statale. O problemuță mică-mică… LOL!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to Bi-Multi

  1. Ari says:

    Estimată sau nu, ea tot va avea loc ca urmare a mutării conflictului în partea insulară a Chinei.

    Despre „rușii” emigrați care se apucă să debiteze „cărți” din prea mult talent, n-am o părere extraordinară! Nu-mi place Martyanov, o să vă dumiriți mai târziu asupra motivelor! NU același lucru pot spune despre Dmitri Orlov și el emigrat, dar de-o profunzime extraordinară și de-o modestie cum rar mai poți întâlni în vremurile actuale, când toți pseudointelectualii se consideră cu un IQ de cel puțin 230 de puncte.

    „Maestrul și Margareta” – bleah! Îmi repugnă! NU și romanul lui Bulgakov!

    DD un rusofob înverșunat, de proastă factură, care visa prin 2014 intrarea României în război împotriva Rusiei. Făcea niște scenarii TOTAL aberante, care demonstrau clar și limpede mari probleme la mansardă, care nu numai că au smuls zâmbete aici la Ambasada Federației Ruse de pe Kiseleff, dar și-n biroul de lucru al lui V. Putin, după citirea rapoartelor sosite de la regretatul – Excelența Sa – Oleg Malginov și Natalia Mujenikova, pe atunci, secretar 1 al Ambasadei.

    După căsătoria lui DD cu o basarabeancă vorbitoare fluent de rusă, idiotul și-a schimbat părul, NU și năravul. Pozează în altceva de frica nevestei, dar eu nu i-am uitat (încă) „dizertațiile” halucinante și rusofobia crâncenă. Marș, potaie!

    Gânduri bune!

  2. Ari says:

    Cei mai buni luptători din unitățile forțelor speciale americane au trebuit să elibereze ostaticii capturați de rebelii palestinieni. Acum este absolut clar că nimeni nu a fost eliberat, toate acordurile au fost încălcate, iar Biden a părăsit Israelul fără să fi obținut ceva concret. Potrivit colonelului american în retragere Douglas McGregor, nu este vorba deloc despre înțelegere. Nu ea a eșuat, ci operațiunea specială a Forțelor Speciale ale SUA. Din cauza faptului că… toate forțele speciale au fost ucise!!!

    În opinia mea, omul exagerează și, mai mult, NU prezintă nicio dovadă a zicerilor sale. E drept, ipochimenul are multe contacte cu personalul militar american activ. Argumentul meu se concretizează pe fapte: dacă un grup de forțe speciale a fost sfârtecat în mâinile Hamas, acest lucru nu poate fi ascuns de opinia publică mondială, fiindcă ar fi reprezentat pretextul formidabil ca yankeii să atace Iranul alături de jidovimea criminală.

    Pe celălalt front, dacă naziștii și piticul sângeros pierd Avdiivka, sprijinul acordat Ucrainei se va diminua considerabil. Ceea ce indică „migrarea” conflictului. Unde? Pe la Taipei, dacă nu se înțeleg „băieții” la San Francisco! Vor fi ațâțate și alte focare (inclusiv cu India, că tot o pomeneați mai sus, aversiunea chinezo-indiană fiind notorie), până când cel de-a treilea război mondial va cuprinde întreg mapamondul. Fără confruntearea asta uriașă, ONU nu va putea fi transformat în guvern unic mondial, NWO nu va putea fi instalată și nici planurile psihopaților în privința transumanismului, respectiv, eugeniei în masă, nu pot fi aplicate. Dumnezeu cu mila! Cam asta-i starea „vremii” în momentul de față.

  3. Ari says:

    Exact ce spuneam: https://www.stiripesurse.ro/aflat-in-china-oigu-lanseaza-o-profetie-apocaliptica-razboiul-se-va-extinde-in-asia_3123527.html

    Acu’, înțelegeți dvs., dragă admin, de ce întâlnirea NU este estimată, ci sigură? Chiar dacă pe canalele diplomatice ei vorbesc, ei negociază, ei își „vând” unul altuia informații de importanță capitală, ei oferă la schimb ca să-și mute conflictul pe două direcții:
    1. spațiu;
    2. nordul îndepărtat al Rusiei – Zona Arctică.
    Nu m-aș mira ca Xi să trădeze! În fond, cu cât își îndepărtează conflictul de granițe, cu atât comerțul său înflorește.

    Nu știu dacă-l citiți și dacă vă place Escobar (Pepe și nu Pablo, că pe ultimul l-au „mazilit” yankeii după ce le-a construit orașul Miami și le-a îmbogățit congresmenii vreo 14 ani la rând):
    https://www.unz.com/pescobar/iran-russia-set-a-western-trap-in-palestine/

  4. Ari says:

    Nu doar pentru că l-aș fi apreciat și iubit eu enorm de mult, dar P. Țuțea chiar avea dreptate: „Când vezi cirezile de imbecili, devine suportabilă însingurarea.”
    Iată ce a declarat Blinken în timpul discursului său la Tel Aviv despre actuala criză din Gaza: „strămoșii mei, evrei ucraineni, au fost persecutați în Rusia”. Lăsând la o parte atitudinea iresponsabilă, idiotul a ignorat nuanțele politice specifice ale cazului și a lăsat un fel de revanșism anti-palestinian să-i ghideze atitudinile, ceea ce demonstrează că evenimentele actuale din Ucraina și Israel pot avea motive DINCOLO de politică. Până aici, toate bune și frumoase! Dar ce te faci cu faptul că Antonel recunoaște faptul că Ucraina FĂCEA PARTE din Rusia și confirmă evidența istorică că țara nu a existat niciodată ca țară ÎNAINTE de sfârșitul URSS.

    Încă o dată, discursurile contradictorii ale oficialilor americani infirmă propriile narațiuni ale Kievului și ale NATO. Nu-i frumos? Ba da, frate! Că uite așa, prin tembelismul unora, statul sionist folosește suferința istorică a poporului evreu într-un mod oportunist, pentru a justifica politicile de curățare etnică, apartheid și genocid împotriva palestinienilor. Dar, din păcate, nimeni nu vede realitatea și nimănui nu-i pasă.

  5. Ari says:

    The Wall Street Journal scrie că Israelul ar fi fost de acord să întârzie începerea operațiunii la sol în Fâșia Gaza, pentru ca SUA să poată transfera sisteme suplimentare de apărare antirachetă în Orientul Mijlociu.
    Washington și Tel Aviv presupun că Iranul va interveni în conflictul după invazia IDF în Fâșia Gaza. Sistemele americane de apărare antirachetă și aeriană trimise în Orientul Mijlociu sunt proiectate împotriva rachetelor iraniene.

    Potrivit The Wall Street Journal, Washington intenționează să transfere aproximativ zece sisteme de apărare antiaeriană și antirachetă în Orientul Mijlociu pentru a proteja trupele americane din Irak, Siria, Kuweit, Iordania, Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite. Din câte se vede, Iranul este înconjurat de baze americane. Cam asta-i chintesența acestui război: exterminarea perșilor.

    Cert este că Iranul a declarat că va interveni în conflict dacă Israelul va intra în Fâșia Gaza. Cu toate acestea, nimeni nu știe (în afară de Rusia, desigur) cu certitudine dacă Iranul, care consideră Israelul inamicul său existențial, are arme nucleare. Oricum ar fi, Israelul se pregătește acum „să se acopere” cu sisteme americane de apărare antirachetă, în cazul în care Iranul îl atacă cu nuclear după începerea acestei operațiuni terestre.
    Din păcate, impresia mea este că acest conflict va depăși granițele regionale și se va extinde, pentru că evreii ortodocși plănuiesc construirea celui de-al Treilea Templu al lui Solomon pe Muntele Templului din Ierusalim.
    Construirea celui de-al Treilea Templu este un imperativ imuabil al evreilor.
    Dar înainte de a începe construcția sa, este necesar să se demoleze unul dintre principalele sanctuare islamice, Moscheea Al-Aqsa, care a fost construită cândva de musulmani pe ruinele celui de-al Doilea Templu, distruse de romani în anul 70 d.Hr.

    Obstacolele în calea demolării Moscheei Al-Aqsa sunt palestinienii, precum și problema nerezolvată a statutului Ierusalimului de Est, care a devenit una dintre principalele pietre de poticnire în conflictul palestino-jidovesc. Și uitați așa, dragă admin, soarta palestinienilor de pe malul de Vest al râului Iordan este la fel de de neinvidiat ca și soarta palestinienilor din Fâșia Gaza! Toate prevestirile Sfinților Proroci se împlinesc, din păcate!

  6. Ari says:

    Au început yankeii să urle referitor la Complexul Alabuga! Știm deja că Rusia a testat cu succes racheta cu propulsie nucleară Burevestnik. Acest nume a reușit să facă mult zgomot în tabloidele occidentale datorită tehnologiei sale unice, dar complexul electromagnetic promițător „Alabuga” a stârnit și mai mult interes și curiozitate. De exemplu, Daily Star a considerat capacitățile sale mai devastatoare, decât o bombă nucleară.

    La rândul său, șeful NATO, Jens Stoltenberg, familiarizat cu caracteristicile tehnice ale complexului (prin intermediul informațiilor exclusive oferite de către SUA), a cerut Moscovei să înceteze dezvoltarea acestei arme. Conform lui, apariția unor astfel de arme ar permite oricărui stat să dobândească o superioritate militară incontestabilă.
    Mă întreb și eu, așa… fără vreo țintă precisă 🙂 de când Rusia ascultă de NATO?
    Păi, nu-i asta ideea câștigării unui război- superioritatea militară incontestabilă???
    Ce oi fi avut azi, că numai peste proști am dat! Aștept să intru-n ședință, ca să dau peste deștepți! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + two =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.