Clonarea

Rușii cei diabolici au reușit clonarea: Marele Satan este aici, este acolo, este pretutindeni!

În Daghestan.

La simpozion.

La telefon, la birou, și, în general, peste tot, mai ales acolo unde nu te-aștepți. E drept, are și câteva instanțieri care au o soartă teribilă: unele mor de diverse cancere, după sau înainte de operația pentru cancer în sânge, unele au artroză, Parkinson, demență în stadiu final, unele își rup noada după ce cad pe scări scăpându-se pe ele, unele tremură de spaimă în buncăr, altele fug cu avionul în Iran ȘI în Argentina (în același timp). Dar, cea mai importantă, își vede autoritatea în disoluție, pregătindu-se de dezintegrarea Mamei Rusia!

Cum zice Maestrul (care a devenit, în ultima vreme, de ne-ascultat din pricina nerozeniilor pe care le debitează fără jenă): știm tot ce fac cele n clone ale Marelui Satan, dar nu știm ce face Unicul, Mărețul, Providențialul nostru Conducător… Eu cred că este ocupat zi și noapte în Atelier, dând la rindea: pentru șlefuirea României Europene ȘI Transatlantice!

Slava!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Clonarea

  1. Ari says:

    NU cred povestea cu sosiile, deși uneori pare tentantă. Depinde de conjunctură. Câteodată, însă, se manifestă atrăgător, dar mai mult sub formă de glumă. 🙂

    Putin este UNIC, în special prin deciziile pe care le-a luat în cei 24 de ani de mandat în lungul și (de ce nu?!) sinuosul drum al refacerii suveranității naționale și autorității conducerii centrale a Federație Ruse. Garantez că nicio sosie amărâtă nu este capabilă să poarte un război surd, dar extrem de dur și MAI ALES de uzură, cu mafia khazaro-evreiască reprezentată de acei nababi care s-au îmbogățit „monstruos”, făcând afaceri cu resursele naturale ale țării. Faptul că mulți oligarhi (Alexander Subbotin, Leonid Șulman, Ravil Maganov, Vladislav Avaiev, Vasili Melnikov și alții de care nu-mi mai amintesc în momentul de față) s-au „îmbolnăvit” brusc de deces, îmi subliniază încă o dată, deși nu mai era nevoie, că cine conduce actualmente Rusia este același om care a preluat-o (interimar) în 1999 și deplin în 2000.

    Mai precizez încă un aspect: în special după declanșarea operațiunii militare în Ucraina (deși manifestări au mai fost începând cu 2007, spre exemplu) discursul lui Vladimir Putin a devenit unul TOTAL naționalist-suveranist, COMPLET nedisimulat, iar Rusia a renunțat la globalism, pe care nu-l va mai accepta sub nicio formă. Oricât va fi obligat prin tratatele de pace, prin acelea secrete ori cele ale sferelor de influență să coopereze cu SUA și cu celelalte puteri învingătoare în WWII, spre a se putea păstra organizarea lumii de astăzi, sper să-l ajute Dumnezeu să poată să năruiască actuala arhitectură, chiar cu riscul declanșării unei imense anarhii ori al celui de-Al Treilea Război Mondial. Pentru că NU pot considera o modalitate decentă de a-ți trăi viața, prin ceea ce vor să instituie psihopații lumii cu ajutorul lui Schwab, Gates și ai altor lachei!

    Cristoiu NU mă interesează deloc! Nici ca persoană vaccinată (ca să iasă din rândurile plebei retrograde, după cum a declarat), nici ca jurnalist, nici ca nimic!!! ZERO!!!

    P.S. 1 Vă rog să-mi explicați ce înseamnă „instanțieri” din fraza: „ E drept, are și câteva instanțieri care au o soartă teribilă”… Că nu știu. Provine cumva din tranzitivul verbului din engleză „to instantiate”? Sau s-a dorit să fie un alt cuvânt și e greșeală de tastare?

    P.S. 2 Vă las aici o analiză rezonabilă a lui Israel Shamir:
    https://www.unz.com/author/israel-shamir/

    Inclusiv tradusă:
    https://www.ziuanews.ro/externe/cui-apar-ine-lumea-de-fapt-sa-ne-preg-tim-pentru-un-armaghedon-f-r-regrete-1577339

    • bunicuta says:

      ce înseamnă „instanțieri” Mă gândeam că Marele Satan este tiparul, diferitele clone sunt aducerea în existență a tiparului: adică câte o instanțiere. Dacă mi-ai atras atenția – am căutat în DEX și nu e. E ceva pe wiki: https://en.wikipedia.org/wiki/Instantiation În mintea mea cuvântul a apărut din românizarea englezei, se pare: https://www.oxfordlearnersdictionaries.com/definition/english/instance_1 și https://www.oxfordlearnersdictionaries.com/definition/english/instance_2 Eh, să fie primit! BTW, incidentul îmi aduce aminte de Ernst Junger care cugeta cum că de fiecare dată când întâlnește o greșeală de tipar se gândește că poate s-a mai inventat ceva…

    • bunicuta says:

      Israel Shamir Articolul lui Israel Shamir este infantil. Am renunțat de ceva vreme să mai urmăresc The Unz Review: acordă Sionismului mai multă importanță decât merită. Comentariile la articol sunt edificatoare. Iar faptul că apare tradus în media românească este suficient pentru a ne face suspicioși… LOL! Iată: “the US and its Ukrainian allies staged a copy of Timisoara in the small town of Bucha, with corpses taken out of graves and the morgue, and then accusing Russian soldiers of atrocities. Timisoara is a Romanian miners’ town where a similar massacre was staged by the CIA in 1989 in order to depose and promptly execute the then ruler, Mr Nicolae Ceausescu.” În Bucha cadavrele n-au fost scoase din gropi și din morgă: au fost proaspete, confecționate pe loc. Cu bandă albă la braț… Timișoara era si este, desigur, un oraș minier… Știe tot rumânu…

      • Ari says:

        Vă mulțumesc mult pentru clarificări! N-am știut ce înseamnă cuvântul respectiv, de aceea v-am întrebat. Nu-i găseam nici corespondența în lb. română, dar acum e limpede.

        E adevărat ce spuneți despre „The Unz Review”, dar pe autor îl mai citesc uneori, ca și pe Phil Butler, chiar dacă ambii au anumite derapaje ce apar ca o consecință logică a vârstei fiecăruia dintre ei. L-am considerat un articol cumpănit tocmai datorită analogiilor pe care le face, încercând să creioneze tiparul după care acționează elita americană în raport cu Kremlinul și mai ales față de liderul rus.

        Din moment ce expunerea sa a apărut tradusă în presa de la noi, consider că are drept cauză tocmai faptul că a fost „judecat” doar dintr-un singur sens, cel mai simplist, fără „osteneala” de-a gândi dincolo de arhicunoscutele nimicuri de umplutură specifice fiecărui autor capabil de dubla măsură. Nu l-am recomandat ca pe o informație de referință, ci ca pe ceva rezonabil pentru un tip cameleonic. Mulți încep să observe încotro înclină balanța războiului și caută să schimbe registrul.

        Vă mulțumesc încă o dată pentru lămuriri! Apreciez! Mai ales ultima frază, aceea cu Junger 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 2 =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.