M****r f****r! It’s on!

A început!

Așa zisul președinte (adică ‘călcătorul Constituției) continuă nazificarea țării. Rămășițele Rezistenței se străduie să-și mențină moralul. LP e singurul care le spune pe nume! Majoritatea, îl îngroapă deja pe LD, fără a se sinchisi că se îngroapă pe sine (și pe noi toți). AS, care e un visător, aici pune diagnosticul; fără a indica tratamentul.

Uneori mă întreb dacă toți “marii noștri intelectuali” sunt doar proști, sau sunt doar nespus de ticăloși: cred că ambele, mai degrabă cea din urmă! Susțin, ca întotdeauna, “Conducătorul”! Iar TB, este delirant!

Azi, 24 iunie, este așa zisa “zi a iiei” “românești”. Nu îmi poate veni în minte decât “vâșivanka”. Și scenariul ucrainean. Sigur că “scenariul“, publicat în “găleata de zoaie“, nu este decât o manipulare mârșavă. Dar paralela cu dezastrul ucrainean îmi este evidentă.

Și, prinși cu “ciordelile” locale, nici n-am sesizat că am comemorat (aniversat?) 22 iunie. Un articol interesant al lui RI. Interesantă viziune despre educație, și importanța ei în război.

Între timp, ne delectăm cu Campionatul Mondial. Și tremurăm, pentru  că nu știm ce are în “burtă“. Deși, după ultimele știri, se pare că e “bună pace“.

Nu ne vom mira prea mult în momentul în care vor apărea primele cazuri de “mirotvorets”!

Doamne, ai milă de noi!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 4 =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.