Pregătirea scenei

TS despre Operațiunea Z. (memorare)

Până și în tableta video a Maestrului se vorbește despre implicarea Lumii Libere vitejia glorioasă a poporului ucrainean.

În ultimele zile avem din ce în ce mai multe informații despre implicarea NATO în activitățile din Ucraina.

Devine clar că proiectul Ucraina este din scenariul folosit în Siria, Afganistan, Cecenia și etc. Iată, iată. (memorare)

Una peste alta, se pregătește scena pentru rezolvarea zonei Donbas.


Surprinzător, de ieri, kremlin.ru este accesibil.


Tic-tic-tic…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Pregătirea scenei

  1. Ari says:

    Până la regizarea scenetelor artistice cu regiunea Donbas, aș vrea să ne ofere Peskov (bineînțeles, numai cu acordul „șefului de trib„) ceva explicații cu privire la faptul că rușii au lovit mai multe stații de triaj feroviar din orașe (unele situate în apropierea Donețk-ului), prin care erau transportate armament și provizii ucrainene. Prin ceața războiului, este dificil de intuit efectul așteptat. Adică: au distrus complet șinele sau au creat doar o durere de cap pentru o zi sau două? O întrebare, pe care mi-o pun cu siguranță, este de ce a așteptat Rusia 40 de zile de la începutul războiului, pentru a distruge aceste legături? O altă întrebare ar putea fi, de ce Moscova nu a reușit să lichideze podurile de cale ferată peste Nipru? Dacă ar fi făcut-o, Ucraina ar fi fost secționată în două. Voi purta o discuție cu Valentin Vasilescu pe această temă! Din foarte multe puncte de vedere, regret portalul Vocea Rusiei.
    Una peste alta, NU se pregătește nimic! Predicția dvs se rezumă la o victorie prin simpla uzură.
    Nu sunt atât de sigură că uzura reprezintă o cale clară către victorie….
    Nu-l consider „maestru” pe Cristoiu! Vasluianul peltic a întors căruța, atunci când „sistemul” l-a împins înafara jocului. Nu i-am apreciat nici inteligența șchioapă, nici aptitudinile jurnalistice!
    Data următoare, încercați să emiteți și ceva păreri personale! Știu că puteți! Chiar și așa…în stilul dvs laconic. De linkuri m-am plictisit! Și de omniscientul Saker așișderea!

    • The Babushka says:

      “Vasluianul peltic” Găgeștiul este un pic mai pe lângă Vaslui. Nu că ar schimba ceva… https://ro.wikipedia.org/wiki/G%C4%83ge%C8%99ti,_Vrancea Facultatea a făcut-o la Cluj. Filosofie. Ion Cristoiu are multe defecte, inclusiv naivitatea, dublată de spiritul de șmecherie țărănească. Dar are două calități, rare în viața publică de azi: onestitatea și disciplina muncii.

      • Ari says:

        Sunt 2 localități Găgești. Personal, nu știu căreia îi aparține tovarășul și chiar nu-mi pasă! Nu i-am inspectat certificatul de naștere, pentru a constata, la virgulă, că e vasluian sau vrâncean. Lăsați ironiile că nu merg! Iar wiki e folosită în special de cei care NU sunt stăpâni pe informațiile lor. În plus, adesea induce în eroare!
        Clujul NU a fost vreodată-n existența lui un centru universitar mai bun decât Bucureștiul! Cel puțin pe vremurile socialiste, atunci când mi-am început eu viața studențească. Habar n-am în „marea” democrație care ar mai fi statutul universităților! Așadar, Cristoiu rămâne o vulpe, un cameleon, un neica nimeni care a încercat să facă pe mielul blând. Numai că nu i-a mers! Naivitate? Nici gând! E prost de-a binelea, dar șmecher, abil, șarlatan, cum vreți să-l catalogați! Iar atributele astea, numai de inteligență nu țin!
        Experiența de viață și mai ales despre lume se capătă în timp, condiția fiind să aveți mintea deschisă și brici! Așa că… răbdare! Fără tutun că nu-i bun de nimic!
        O zi cu soare-n suflet vă doresc! Și vă mulțumesc că ați catadicsit să coborâți din sferele dvs înalte, spre a închega cu mine un dialog! Chiar și-n contradictoriu! În fond, deși îmi rup din puținul meu timp liber ca să vă citesc și să vă las un gând aici pe pagină, poate nu întotdeauna în conformitate cu dorința dvs, dar E UN GÂND, revendicarea unui răspuns (atunci când este cazul) nu cred că-i prea nepoliticos din parte-mi să solicit! Încă din stadiul de pitecantrop, oamenii au învățat să comunice, un semn al darurilor pe care Dumnezeu ni le-a oferit: înlănțuirea logică de judecăți, șirul de argumente de care ne servim să analizăm și să expunem anumite evenimente etc! Pe viitor, v-aș ruga totuși să mă contraziceți constructiv, dar mai ales argumentat. Și NU cu Wikipedia! Nici că vă place Cristoiu! Toți avem simpatii și antipatii. Dar încercăm să rămânem obiectivi. Aici nu-i concurs între mine și dvs, nu ne susținem tezele doctorale, niciunul dintre noi nu s-a născut învățat sau cu rapoartele serviciilor secrete în mână, ca să deducem cu de-amănuntul mersul politicii planetare. Emitem opinii, fără să avem pretenția adeveririi lor fără abatere!
        Toate cele bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + eighteen =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.