O vizită incognito?

Zice că austriacul a făcut o vizită Marelui Satan. (memorare)

Interesant că această vizită nu este asumată oficial de Kremlin. (Cel puțin la această oră – 03.03 2022-04-12.) Ceea ce este neobișnuit! (Poate Peskov e obosit? O să vedem mâine în cursul zilei.)

Eram curios cum raportează Kremlinul această vizită, pentru că austriacul o caracterizează ca “this was not a friendly visit”(!). Printre altele, i-a spus Marelui Satan că JZS ar dori o întâlnire cu MS (în prealabil austriacul l-a vizitat pe Jesus Reloaded). (memorare)

“I also told him that President Zelensky wants a direct contact to hold talks. No visible reaction followed,” he said at a briefing for Austrian journalists. (s.m.)

Ceea ce îmi aduce aminte de AM (memorare):

Poate fi o tatonare din partea UE? (memorare)

Peskov said earlier that “the main topic will be the situation around Ukraine, but, on the other hand, discussion of gas issues cannot be ruled out either, because this topic is very, very relevant for the Austrian side.” He added that the conversation will be held behind closed doors, there will be no protocol filming and no press statements. According to the Kremlin spokesman, the closed format was chosen at the initiative of the Austrian side.

Pare că Marele Satan este sătul până peste cap de bufoneriile europenilor. Europenii sunt doar paiațe ale clicii pe coca de la Washington. (Deși știm că MS este un profesionist: nu lucrează după dispoziții sentimentale.)

(BTW, în spațiul public se vântură, adesea în ultima vreme, ideea necesității eliminării fizice, în sensul unui asasinat, a Marelui Satan. Desigur, ar fi un eveniment. Dar nu ar schimba fundamental situația. După cum istoria eliminării altor persoane a arătat-o. Pricinile situației sunt mult mai profunde decât un singur om. Realitatea practică găsește instrumentele necesare, totdeauna. Marxism 101.)


Uneori mă gândesc că unul din marile foloase ale războiului (în sens de confruntare armată) este că aduce un pic de claritate. În război nu poți minți, nu poți crea realități paralele. Este ca la electricieni: curentul nu iartă greșelile. Orice minciună este risipită brutal.


SL, interviu. (memorare, memorare)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to O vizită incognito?

  1. Ari says:

    Foarte pe scurt, din lipsă de timp, dacă vizita se va desfășura cu ușile închise, departe de ochii și urechile presei, atunci așa va rămâne! De ce nu este anunțată cu surle și trâmbițe, dacă ea chiar s-a desfășurat? Pentru că nu te apuci să divulgi planetei informații despre rezervele tale bancare. Să explic ceea ce cunosc: doar aproximativ 22% din rezervele Băncii Centrale ale Rusiei sunt depozitate în Rusia. Aspectul acesta, orice economist nu foarte mintos vi-l poate lămuri scurt, fără cosmetizări: înseamnă eșecul Băncii Centrale a Rusiei de a-și asigura controlul asupra activelor sale în aur și valută străină. Citeam prin 2021, că cel mai mare deținător străin de rezerve ale Băncii Centrale ruse era China, undeva la 14% din totalul rezervelor Rusiei, deținute în aur și valută străină.
    Odată cu progresul sancțiunilor împotriva băncii sale centrale, acest lucru înseamnă că Federația Rusă va rămâne, probabil, responsabilă de aproximativ o treime din rezervele sale, localizarea celorlalte fiind în Marea Britanie, SUA și Canada – state care s-au gândit să le înghețe. Austria deține aproximativ 32% din rezervele totale deținute de Moscova în euro (deci nu în aur, sau în altă valută), restul (dar nesemnificativ) aflându-se sub jurisdicția Germaniei și Franței. Prin urmare, o probabilă întrevedere a austriecilor la Kremlin poate fi legată de acest aspect, ori de cel al gazului (deși am mari îndoieli că acesta din urmă ar fi cauza tratativelor cu ușile închise!!!).
    Pe de altă parte, Zelenski nu va apela niciodată la autoritățile vieneze pentru a-i media conflictul cu Putin! De ce? Pentru că fiind un mare admirator și susținător al Batalionului Azov și al Sectorului de Dreapta, indiferent dacă a reprezentat vreo autoritate morală asupra lor sau ba, NU va solicita Austriei, care l-a primit pe Hitler cu brațele deschise și care NU s-a opus cu înverșunare Rusiei în WWII, să-i înlesnească vreun dialog cu omologul său. NU, fiindcă Zelenski nu-și dorește pacea! Dacă Washingtonul n-are chef de pace, nici actorașul-instrument n-are! E simbiotică legătura, iar Putin văd că se codește să taie cordonul ombilical. Că doar banii n-au miros!
    Fizic, Putin NU poate fi eliminat decât dacă vreunul din serviciul său secret trădează! Au mai fost 5 tentative, care n-au adus rezultatul scontat! Despre aceea din 2014 a relatat Vocea Rusiei. Unul dintre secretarii ambasadei americane a anunțat Kremlinul. Omul a și primit (alături de familie) cetățenie rusă, casă și masă numai de câțiva știute.
    În război poți minți și crea realități paralele, în zilele actuale, cu ajutorul presei și-al tehnologiei. NU poți să construiești așa ceva prin intermediul strategiilor militare și al conflictului armat în forma sa clasică, acceptată prin tradiție. Pe linia frontului NU se minte, aici aveți dreptate 100%. Dar, doar acolo! În rest… Analizați greșelile lui Hitler și faptul că a fost sfătuit – în mod intenționat – prost de Jodl, Keitel și întreaga liotă a instituției militare germane și veți constata fără dubii unde s-a mințit, cât s-a mințit, unde s-a spus adevărul, cât s-a relatat din el și care au fost consecințele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × three =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.