Adevărurile eterne

Suntem o națiune de/prin elite: Națiunea Română.

Iată două adevăruri eterne, enunțate de unul dintre reprezentanții reprezentativi (sic) ai Națiunii Române:

– [o parte din cetățenii români cu drept de vot] “sunt oameni doar într-o anumită măsură… nu prea mare.”

– “Poporul rus îl susține pe Putin. Deci, Problema Lumii, în acest moment, nu este numai Vladimir Putin. Problema este poporul rus.”

Eu zic că e de bine pentru Națiunea Română. IF poate fi mulțumit: proiectul de țară este realizat!

Disclaimer: deși nu este (încă) declarată starea de război în România, se aud tot mai multe voci publice care acuză, pe cei care îndrăznesc să nu creadă Adevărul Oficial, de trădare de țară. Și, desigur, de colaborare cu dușmanul. În acest sens declar, răspicat, că opiniile mele sunt cel mai probabil greșite, mă dezic de ele, și nu sunt de acord cu ele. Doresc doar să le memorez, pentru a le putea disprețui obiectiv.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Adevărurile eterne

  1. Ari says:

    Dacă ați fi citit bunicuțule (numai bunicuță nu sunteți după modul de-a gândi și de-a prezenta lucrurile, aici, pe blog, dar chiar NU mă deranjează aspectul anonimatului și nici cel al inversării sexului, ci altceva strică rânduiala raționamentului dvs și anume fraze de genul: „ Să luăm aminte: poporul român nu există; el este o invenție artificială, masonică, anti-creștină, avându-l naș pe Napoleon al III-lea – cel cu 18 Brumar. Neamul românesc e altă poveste.”) scrierile lui Pamfil Șeicaru intitulate „La Roumanie dans la Grande guerre” – https://www.abebooks.fr/edition-originale/Roumanie-Grande-guerre-Seicaru-Pamfil-Paris/7516662906/bd
    cu siguranță, v-ar fi adus mult mai multe lămuriri în chestiunea francmasoneriei, al rolului jucat de aceasta în făurirea Europei moderne, ale generației de la 1848 prin care, cu ajutorul mișcării lui Mazzini – un alt mason de grad 33, se puteau construi relații internaționale prin intermediul cărora erau sprijinite dreptul de autodeterminare al poporului român.
    Fiindcă l-ați amintit pe Napoleon al III-lea, este cunoscut faptul că acesta a fost carbonar, lojă care NU a contribuit nici la obținerea independenței României din 1877, nici la prăbușirea Habsburgilor și nici la dispariția țarismului. La ce a participat? Tot Pamfil Șeicaru o spune într-o manieră de excepție!
    Dacă nu mai suntem un popor, nici n-am fost și nici nu vom fi – conform ideii vehiculate din puțul adânc al gândirii ce vă aparține – de ce continuați dvs, dragă bunicuțule, să mai scrieți în limba română? Zău așa, nu-i mai bună rusa? Sau engleza, care deține „supremația” pe secțiunea pe care o păstoriți? 🙂
    Sunt întrebări retorice, NU m-aștept la niciun răspuns! Iar din momentul în care v-ați declarat mizantrop, nici atât! 🙂
    Regret că NU accept (și nici n-o voi face vreodată!!!) nici să ridic în slăvi alte națiuni, dar nici să-mi consider neamul mai prost, mai neinstruit și mai retrograd decât al altora!

    Sayonara

    P.S.
    Colaborare cu dușmanul, ziceți? Rușii de-a lungul timpului NU ne-au fost nici prieteni, nici dușmani. Cred că Mihai Eminescu i-a portretizat cel mai corect!
    Pentru conducerile lor (atât cele trecute cât și cele actuale) am reprezentat doar niște simpli pioni. Iar de un pion nici nu te îndrăgostești, dar nici nu-l urăști, ci pur și simplu te folosești pentru bunăstarea ta și-a națiunii tale. Cam asta intenționează să facă cu noi V. Putin cât de curând! Iar cu guvernanții pe care-i avem, sunt infime șanse să nu reușească!
    Americanii și vest-europenii au procedat și procedează similar, în ceea ce ne privește! Cu ce se diferențiază unii de ceilalți? Doar cu propaganda!
    Rusia a încetat să mai fie acel imperiu creștin-ortodox altruist descris atât de bine de către Dostoievski și mai apoi de Soljenițîn. Prin urmare, chiar dacă NU mă uit cu dispreț către Răsărit, politica ei din ultimii 20 de ani cel puțin, de când a fost instalat Putin la putere, nici nu mă îndeamnă s-o disprețuiesc, dar nici s-o consider c-ar da ora exactă pe mapamond la ora actuală.
    S-auzim de bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten + fourteen =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.