Statistica

Zice că poți dovedi statistic orice îți convine. Este suficient să alegi datele și metodologia adecvată adevărului de demonstrat.

Este exact senzația pe care o am de când e Valul Omicron în Occident, așa cum o descrie în cuvinte NFRN.

[D]acă aș avea 80-90% din populație vaccinată și tot m-aș trezi că vin „bolnavi CU Covid” la spital (ceea ce se întâmplă la modul real), eu m-aș uita întâi la ce comorbidități au oamenii aceia și aș zice că au murit de cine știe ce boală, nu de Covid.

Cu alte cuvinte, ca să nu stric imaginea campaniei de vaccinare, eu aș face pe dos decât s-a făcut în urmă cu un an, când orice bolnav de cancer care murea CU Covid era automat trecut la Covid, deși cauza decesului era în mod evident starea precară a organismului, dată de afecțiunea principală. Făcând pe dos decât am făcut anul trecut m-aș asigura și că raportez „corect” numărul de cazuri, dar și că numărul deceselor va fi suficient de mic ca să nu sperii și să nu stric povestea de bază.

Că tot veni vorba de imunologie – iată (găsit la Sașa):

DISCLAIMER: nu sunt antivaccinist, nu sunt provaccinist, sunt doar sceptic. Nivelul meu general de cunoaștere a lumii este suficient pentru a face ca toată afacerea pandemiei să-mi pută. Primul lucru care îmi vine în minte când aud despre pandemie este decembrie 1989. Suprimarea opiniilor contrare de către autorități, în contextul de impostură generalizată, nu poate naște decât neîncredere. Nu mă refer, acum, la România. Ci la Lumea Liberă, la care România se înghesuie în prag.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 5 =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.