Sărbătoarea Națională

Nu m-am gândit că întâi decembrie este așa o problemă. Deși îmi mirosea…

Iată, samizdatul se simte dator (într-un chip ocolit) să spună. De pe blogul lui DT ajung pe contributors.ro (!). Unde, articolul nu este fără îndreptățire. Abundența de comentarii mă surprinde: față de MS (al VP) mi se pare ireal! Cert este că “ungurii afară din țară!” este o noțiune care sună dulce pentru urechea “națiunii” române! Mai dulce ar fi: “rușii afară din țară!”, dar… ghinion! (Până la urmă ungurii sunt tot niște asiatici, deci ruși, prin urmare, dat fiind că

… QED.)

IC insistă tot cu rușii. Ce l-o fi apucat?!

În rest… toate bune. Mi-e tare drag să-l aud pe Sasul Nostru Întâi Stătător cum ne spune: “Dragi români!” Pe un ton părintesc. Și cum ne povestește, iară și iară, despre valori. Despre democrația occidentală. Despre statul de drept occidental. Despre spiritualitatea poporului român. Despre civilizația occidentală. Despre VALORI. Despre faptul că n-am dus-o niciodată mai bine: despre cum suntem integrați în Uniunea Europeană, și în cea mai puternică alianță militară care a existat vreodată, în NATO. Mi-aduce aminte de prietenul nostru RT: #WEARENATO! Sunt mândru că sunt român! Vreau și eu: să-i dau afară pe unguri (cu un șut în fund) și să le arăt degetul mijlociu rușilor! La mulți ani, români! Sunteți cei mai tari!

(Petrom distribuie, cu ocazia Centenarului, un CD gratuit cu cântece românești. Printre multe gunoaie, multe capodopere românești. Interesant că toate cele din urmă sunt “născute” în “Epoca de Aur” a Împușcatului! (Chiar dacă “sămânța” lor e veche, românească în sensul de neamul românesc.))

Capac la toate, datorită influenței malefice a HTTP, am ajuns la Iluminare: “Francmasoneria, este România!”. Desigur, fără surjecție.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 3 =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.