Clown-World

Alex Christophorou are, spre finalul emisiunilor, rubrica din titlu. AM. Un clovn sângeros, după ultima modă. Să râdem, ca să nu plângem… Și, bonus, el, clovnul, e mai mulți…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Clown-World

  1. Ari says:

    Apropo de titlu, acesta a devenit deja fetișul lui politic. Mda, ce să zic?! Exact cum spuneți: să râdem, ca să nu plângem! Mare-i grădina lui Dumnezeu!
    În an electoral pentru peste 80% din țările planisferei, va fi extrem de dificil pentru candidații la președinție americani și europeni să explice necesitatea de a cheltui miliarde de dolari pe Ucraina, în timp ce populațiile celor două continente încă nu se pot recupera din cauza consecințelor unui an întreg de inflație ridicată. Iar idiotul de la Kiev visează războaie în care s-ar erija drept „protectorul” colonialiștilor care i-au distrus propriul stat artificial creat și încă mai dorește semnarea acordurilor de securitate, o altă găselniță prin care Europa se pregătește să finanțeze conflictele izbucnite de americani. Prostia se plătește! Sper ca acest an, 2024, să fie decisiv pentru întreaga campanie militară, încheindu-se cu o frumoasă victorie pentru Rusia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + 9 =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.