Vremuri interesante

În ultimele zile se îngrămădesc spre noi o mulțime de știri, care mai de care mai interesante (ieși-le-ar pe ochi!).

Zice că 10 august a fost o lovitură de stat eșuată. Vedem bine că o lovitură de stat a fost, dar eșuată încă nu o vedem: o vedem în plină desfășurare!

Zice că Turcia se răznește de NATO. Dar asta ar fi de bine pentru noi: baza americană de la Incirlick se va muta la Kogălniceanu, cu ogivele nucleare cu tot! Și vom fi miezul la dodoașcă!

Zice că MS a fost la nuntă invitat, rezolvând, în trecere, și problemele omenirii. (Referirea la Pușkin face toți banii!)

Zice că americanii au declarat războiul total al dolarului. Hm! Până acum n-am auzit decât despre cât de fragil este dolarul. Adică cum să declare dolarul război?! Și cui?! Celor ce-l proptesc?!

Aseară la gigi24 Cristian Diaconescu: vorbea cu atâta convingere și seriozitate încât, dacă nu știi despre ce-i vorba, ai fi foarte încrezător în spusele lui. Mă întreb ce bai are: este prost (nu cred), este ticălos (așa reiese), e prins la colț și forțat (și atunci de ce e așa convins?!)…

Mi se pare că toți cei care cuvântează pe românește în spațiul public, și dacă știu adevărul, nu îl spun. Deși, cel mai adesea, cred că sunt delusional.

Una peste alta, zilele astea aș face mai bine să nu urmăresc știrile, și să urmăresc pe Zappa… Până se mai risipește ceața și fumul.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 11 =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.