LOL! LOL! LOL!

Mr. President, Mr. President…

… I also cried because I couldn’t see you because of the crowd. Any chance you can invite me to Kremlin to show me around? Please, pretty-pretty please, Mr. President. I am a boy, Andrei Martyanov, ahem, 60 years old. I can go without my family, just me alone;)))

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to LOL! LOL! LOL!

  1. Ari says:

    Frumos! Candoarea celor mici este unică, iar Putin, ca tată și bunic, cunoaște foarte bine acest aspect. Desigur, acțiunile fiecărui om în parte sunt supuse judecății celor din jur și opțiunile noastre primesc inevitabil sancțiunea acestui tribunal universal. Cu siguranță, așa se explică și ratingul de aprobare al președintelui rus. Duce o existență publică și „joacă” ineluctabil un rol; dar, spre deosebire de omologii săi occidentali, NU ca într-o reprezentație, NU pentru o galerie întâmplătoare, ci ca singurul titlu justificativ al vieții sale, acceptat sau nu la o decontare publică (din câte observăm, clar și fără dubiu este acceptat cu 90%) nicidecum pe măsura tentativelor de a „da bine” în ochii națiunii, ci în concordanță perfectă cu faptele care-l însoțesc pretutindeni și care-l fac atât de îndrăgit, a dovezilor (sub conducerea sa, Rusia a revenit vioara-întâi în marea orchestră a lumii) și argumentelor. Toate aceste caracteristici ale sale le-am remarcat și eu începând cu 2004, de când am început să-i urmăresc îndeaproape politica și să constat schimbările covârșitoare care au avut loc în societatea rusă. Ori de câte ori ajungeam la casa părintească din Kraina Primorie constatam îmbunătățiri fundamentale în structurile esențiale ale vieții: sănătate, învățământ, economie. După prăbușirea URSS majoritatea, cu excepția nomenklaturiștilor, a dus-o cumplit de greu. M-aș întinde până-n noapte să detaliez cum și mai ales cât a îndurat lumea și chiar nu dispun de timpul necesar.
    Asta e! Șansa acestui popor de a-l scoate din marasm a fost el, demonstrând încă o dată că în necontenita ripostă pe care maturitatea o dă vieții, devine absolut necesar să ne obișnuim să arbitrăm și să corectăm slăbiciunile specifice oricărui om. În România a fost invers. Un motiv în plus, pentru care nu reușim să ne regăsim nici după aproape 34 de ani.

    Vă mulțumesc pentru o astfel de informație! Chiar mi-ați înseninat ziua!

  2. Ari says:

    „Dumnezeul meu! Vladimir Vladimirovici! Cum a fost întâmpinat la Derbent președintele Federației Ruse” https://aif.ru/politics/russia/bozhe_moy_vladimir_vladimirovich_kak_v_derbente_vstretili_prezidenta_rf

    Sunt convinsă că și Johannis s-a bucurat de o primire similară, astăzi, la inaugurarea podului de la Brăila. Daaaaa 🤣 🤣

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + eighteen =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.