Lumina lui August?!

În august românii verzi au cotit-o strategic. În august americanii iubitori de oameni au tăiat moțul Copiluțului. În august sovieticii au zdruncinat ultimul punct de sprijin al Axei. De obicei, August este cu Lumină.

BMA are o analiză la subiect/obiect. (memorare)

Am aceeași senzație, că Federația Rusă este pe poziție să zgâlțâie eșafodajul putregăios a ceea ce a mai rămas din fosta Ucraina, apoi totul se va dezintegra. Desigur, totul depinde de lucruri și motive pe care nu avem cum să le cunoaștem. Pericolul de nesăbuințe globale este imens.

Doamne, ai milă de noi, păcătoșii!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Lumina lui August?!

  1. Ari says:

    Autorul se contrazice singur. Bun, n-o să vă spun eu ce să publicați pe blog, dar am totuși senzația clară, că dacă v-ați apuca să analizați dvs. situația operațiunii militare speciale, o veți face muuult mai bine decât scribălăul ăsta, pe care-l preluați periodic. În plus, suferă de mania grandorii, i se pare că numai ceea ce debitează el reprezintă adevărul absolut în raport cu ceilalți analiști. Că doar el le „vede” și le „ghicește” ca nimeni altul!
    Iar acum să vă spun unde susține contrariul celor scrise cu mânuța lui (că de gândit e prea mult să-i atribui): pe de-o parte afirmă că ucrainenii nu mai au combatanți motivați și mai ales experimentați într-ale războiului, iar pe de altă parte declară că, citez, „pierderile mari rusești vor fi posibile”. Întreb și eu, atunci: cine-i va distruge pe ruși dacă Zelenski și-a decimat profesioniștii? Nu insist prea mult pe inepțiile BMA, că n-am de gând să fac teză de doctorat pe stupizenii!

    Altă bazaconie: „ Decăderea și dezintegrarea Occidentului este în plină desfășurare. Din moment ce Occidentul a izbutit să jefuiască restul lumii în ultimele câteva secole,
    au reușit să acumuleze suficientă bogăție și influență pentru a-și încetini căderea.” Zău? Atunci, de ce occidentalii tipăresc continuu dolari/euro/lire sterline fără acoperire economică și cu ce și-au întreținut războaiele nesfârșite, de uzură, din Afganistan și Irak? Dar loviturile de stat și revoluțiile colorate cu ce bani și le-au susținut? Că heroina afgană, câmpurile petroliere din Irak, cocaina cartelurilor mexicane și columbiene s-au dovedit a fi insuficiente. Dacă ar fi fost îndestulătoare nu mai atacau Libia, Siria, Liban și Yemen. Și nici n-ar fi introdus bățul prin gardul chinezilor în ceea ce privește Taiwanul.

    Zice: „Sunt doar un tip care face aceste analize în timpul său liber. Lucrez 8-14 ore pe zi.” – Și pe noi de ce ne stresează cu absurditățile? Că-n luna august va fi sfârșitul Ucrainei, eventual, chiar al umanității? Își scrie stupiditățile după articolele apărute în Financial Times care au revenit la subiectul unei apocalipse nucleare. Englezii au speculat continuu pe tema geopoliticii, cu referire la surse anonime din SUA și din China, deși speculațiile rămân speculații, adică un soi de considerații pur teoretice. Ei încearcă literalmente să convingă lumea că Moscova este capabilă să folosească arme nucleare. Să ne înțelegem bine, dragă admin: dacă se presupune că rușii sunt capabili să lanseze o lovitură nucleară, atunci Washingtonul are un pretext pentru o decizie similară. Adică, America poate să-și justifice propriul atac nuclear. Ceea ce NU VEȚI VEDEA ÎN VECII VECILOR!!!
    Provocarea care va fi creată la Zaporojie între 5 și 9 iulie (despre care, probabil, ați citit) NU reprezintă altceva decât încercările disperate ale Occidentului colectiv pentru a-și legitima participarea directă la conflictul ucrainean. Atât și nimic mai mult!!! Până la începerea inutilului summit NATO de la Vilnius, programat pentru 11-12 iulie, situația din jurul centralei nucleare va rămâne tensionată. Rețineți, vă rog, acest aspect și nu mai acordați atenție balivernelor. NU sunt analist, NU sunt politolog, NU aparțin niciunui serviciu special de pe lumea asta, dar Dumnezeu m-a înzestrat c-un strop de logică să judec singură evenimentele, fără să-mi „cânte” unul și altul după ureche, precum lăutarul. NICIDATĂ nu-i veți vedea pe ruși și pe americani într-un război față-n față, așa cum NICIODATĂ nu vor folosi arma nucleară unii împotriva celorlalți. Din simplul motiv că NU vor exista învingători. În ultimă instanță rușii pot recurge la alte metode pentru a-i contracara pe yankei. La fel de dure și letale, dar fără a se distruge pe ei înșiși și întreaga umanitate. Una dintre ele ar fi să atace prin intermediul unui virus întreaga rețea electrică a SUA, fix cu ruși stabiliți pe teritoriul american. Lăsați liberă imaginația și veți înțelege perfect ce înseamnă acest lucru.
    Un alt exemplu și-mi văd de treabă apoi: dacă americanii sau împuterniciții lor i-ar provoca pe rușii care trăiesc în afara Rusiei (și există milioane) până la o rebeliune deschisă, voluntarii ruși, acționând în calitate neoficială și folosind fonduri private, i-ar antrena, echipa și înarma rapid, creând o insurgență populară care ar continua ani de zile, dacă va fi necesar, până când americanii și împuterniciții lor capitulează. Orice încercare de a ataca Rusia folosind flota de portavioane americane ar duce la scufundarea sa instantanee folosind oricare dintre multele arme din dotarea Armatei Ruse: rachete balistice sau rachete de croazieră supersonice.

    Și mai menționez un ultim aspect: utilizarea forței ar fi menținută la MINIMUM necesar pentru a asigura încetarea ostilităților și revenirea la masa negocierilor în condiții favorabile Rusiei, ceea ce le va provoca apoplexie statului profund yankeu, rusofob până-n vârful unghiilor.
    Așa că, bucurați-vă de viață că „nucleara” e departe, NU și războiul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × two =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.