Insurecția Prigojită

Prigojin a decis: EL este cel care este destinat să elimine armata și naziștii fostei-Ucraina. Ups!

LE: Eh, poate că ne-am plictisi

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Insurecția Prigojită

  1. Ari says:

    Doar că nu specificați, dragă admin, care armată… 🙂

  2. Ari says:

    Kadîrov a scris pe Telegram următoarele: „Ceea ce se întâmplă este o trădare odioasă și un cuțit înfipt în spate și că luptătorii Ministerului Apărării și ai Gărzii Ruse din Republica Cecenă au plecat deja în zonele de tensiune, pentru a face tot posibilul spre a păstra unitatea Rusiei și a-i proteja statalitatea.”

    Urâtă situație! Războiul cu NATO prin intermediul Ucrainei NU reprezintă momentul propice exprimării nemulțumirilor personale și soluționării disputelor dintre combatanți. Fiindcă provocările apar, în astfel, de situații tocmai din sfera occidentală, dușmanii de moarte ai Rusiei. Mă întreb cum s-or simți amărâții din tranșee, care au în față inamicul nazist și yankeu, iar în spate perfidia mizerabilă a lui Prigojin regăsită-n posibila izbucnire a unui război civil la Moscova?! Cred că la Washington, paiața senilă a deschis deja șampania!

  3. Ari says:

    Evgheni Prigojin a liniștit autoritățile ruse, spunând că „marșul justiției” (adică luptătorii Wagner supraviețuitori ai rachetelor lansate de Armata Rusă care au ajuns pe Rostov) NU va afecta nici cursul războiului și nici trupele participante la conflict.
    Serviciul de presă al companiei Concord l-a citat pe Prigojin: „Acesta nu este o lovitură de stat militară, acesta este un marș al justiției”.

    În conflictul dintre fondatorul Wagner, Evgheni Prigojin, și șeful Ministerului rus al Apărării, Serghei Șoigu, majoritatea rușilor îl susțin pe Prigojin. Acestea sunt datele unui sondaj postat pe internet. Rușii au fost întrebați de ce parte se află în conflictul dintre Prigojin și Șoigu, iar potrivit rezultatelor intermediare, majoritatea persoanelor care au luat parte la vot, adică 82%, s-a alăturat șefului „wagneriților”. La sondaj ar fi participat peste 40 de mii de oameni.

    Politologii și experții militari și-au exprimat sprijinul pentru Prigojin, menționând că atacul asupra pozițiilor „wagneriților” ar trebui investigat în detaliu, iar cei responsabili trebuie pedepsiți cu asprime.

    Situația-i încurcată rău, pentru că dacă Putin va ține cu prietenul lui Șoigu (tot presa rusă ar fi declarat că sunt prieteni de la vârsta de 7 ani), atunci va pierde sprijinul popular. Pe de altă parte, trebuia să prevadă că tergiversarea operațiunii militare va ajunge, până la urmă, în detrimentul său. Rămân la părerea mea: metoda de tip blitzkrieg ar fi fost cea mai indicată în conflictul ucrainean.

    Traduc un fragment de pe contul lui Prigojin de pe Telegram: „Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a fugit ca un laș din orașul Rostov la ora 21:00. În acest fel Șoigu a vrut să evite responsabilitatea pentru acțiunile sale: lovitura cu rachete asupra luptătorilor Wagner și ridicarea în aer a elicopterelor de luptă.” – Sunt curioasă ce-i oferă Putin lui Prigojin, ca să-și țină gura și oamenii în lesă? Dar agenții CIA din cadrul Ambasadei SUA de la Moscova? Pare că totul dă în clocot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 1 =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.