Românul patriot

Uau! Unde?! Unde?!

În China, desigur!

Dan Tomozei, invitatul Maestrului.

Cred că nu-ți trebuie cine știe ce pentru asta: doar onestitate și bun-simț. Oh, dar ce imposibilitate în România! Esența românismului nefiind decât trădarea abjectă și curvia. Agramată, firește! Slava!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Românul patriot

  1. Ari says:

    Nu-mi place ABSOLUT DELOC jurnalistul Dan Tomozei! Cred că mai curând îl agreez pe Cristoiu (alt cameleon care se identifică perfect cu expresia dvs. – „Esența românismului nefiind decât trădarea abjectă și curvia.”), decât pe „românul” care duce an de an (după cum afirmă pe propriul blog) tricolorul românesc pe Marele Zid, dar care folosește expresiile cele mai urâte în cadrul expunerilor sale, cele mai dezonorante, înjositoare, cum doriți să le catalogați, la adresa conaționalilor săi.

    De acord, statisticile spun că peste 40% din elevii și studenții școlilor, respectiv, universităților, de astăzi NU înțeleg ceea ce citesc (analfabeți funcționali), nu m-ar mira să fie catalogați curând în cadrul analfabetismului absolut – efectul Dunning-Kruger devenind, cu timpul, și mai pregnant – însă ziaristul cu pricina depășește orice decență, orice empatie pe care ar trebui s-o dovedească o persoană ALTFEL decât sociopată!!!

    Știți, stimate admin, bucovineanul Alexandru Hurmuzachi avea o vorbă, tare actuală și potrivită lui Tomozei: „E mai puțin dureros să te desparți de țară, decât a trăi în ea și a vedea individualitatea, adică toată ființa adevărată a românilor pierind și stingându-se.” N-am fost nici mai buni, nici mai răi decât alte națiuni, nici mai proști, nici mai deștepți și nici mai perfizi ori mai înșelători decât alții. Vă las aici un link la un text al profesorului Coja (pe care-l admir și-l prețuiesc extrem de mult, așa cum dvs. o faceți cu Cristoiu), cu care sunt TOTAL de acord. Desigur, îl parcurgeți doar dacă aveți chef și timp! În fond, treaba mea nu este să conving pe nimeni de contrariul petei rușinoase, dezonorante, cu care ne „gratulează” toți cei care au doar impresia… artistică, de altfel, că ar ajunge prin insulte să maculeze trecutul istoric al unui popor ori genialitatea unor oameni ca Țuțea, Eliade, Brâncuși, Enescu, Eminescu, Paulescu și alții și alții la fel de valoroși:
    https://www.art-emis.ro/analize/o-vorba-proasta-prea-des-repetata-romanii-au-tradat-usor-oare-1

  2. Ari says:

    Așa cum ar trebui să începem o zi: https://www.youtube.com/watch?v=cKC_sh1QGy0
    Fără senzația de apăsare a vremurilor pe care le parcurgem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + thirteen =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.