Diplomație cu Trabucel

Zilele următoare Bucureștiul va fi buricul Lumii Libere. Pentru că va găzdui Reuniunea Liderilor (Conferinței de Securitate) de la München, urmată imediat de întâlnirea miniștrilor de externe ai NATO.

Trabucel s-a întâlnit cu Guaidó cu Fustă. (memorare)

Prilej pentru HB-M să ne spună duios (memorare):

Toată lumea civilizată este de acord că soluția la această situație [Operațiunea Militară Specială – n.m.], care pune în cumpănă viața a milioane de civili nevinovați și neînarmați, din Ucraina, stat independent și suveran, fondator al ONU, este izolarea în continuare a Federației Ruse. Până acolo unde va deveni o nouă Coree de Nord, mult mai extinsă teritorial și ceva mai populată.


După ce vreme de o săptămână sau două s-a suflat în jarul revoluției colorate din Iran, de ieri se suflă în jarul similar din China. Nimica ieșit din comun.

UPDATE 1 Decembrie 2022: Iată MoA. (memorare) /UPDATE


Între timp, ascuns în buncăr, temător, tremurând, măcinat de boli, Marele Satan a dat ochii cu actrițele (memorare) din rolul mamelor ostașilor mobilizați pe front. (memorare, memorare)

Întâlnirea a fost prompt semnalată de Jgheab. (memorare) Dar, ceea ce nu ne spune propaganda Mordorului, încă nu suntem înghețați. (memorare)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − 11 =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.