1 Aprilie

Pentru aducere aminte. (memorare)

Da, știu, este 1 Aprilie. Fabrica se numește spotmedia, lucrătorul se numește Emilian Isăilă.

Titlul este:

Armata rusă fuge în est după înfrângerea din zona Kiev, dar acolo sunt cele mai antrenate trupe ucrainene

Profesia se numește jurnalism, locul de desfășurare este Lumea Liberă.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to 1 Aprilie

  1. Ari says:

    N-am timp să dezvolt acum, dar armata rusă NU fuge nicăieri! Decizia Rusiei de a-și reduce tactic concentrarea asupra Kievului simultan cu dublarea pe frontul Donbasului pare să nu fi fost nicio mișcare grăbită, ca răspuns la așa-numita „rezistență ucraineană”, nicio fugă rușinoasă din fața naziștilor ucraineni, ci o manevră strategică planificată dinainte. Federația Rusă NU și-a propus vreodată să cucerească Kievul!!! Niciunul dintre oficialii acestei țări nu a susținut public un astfel de obiectiv,
    dar avansarea forțelor lor mai aproape de capitala ucraineană a avut drept scop divizarea concentrării militare a adversarului, permițând Forțelor Armate Ruse să obțină câștiguri rapide în altă părți ale țării de-a lungul fronturilor sale de est și de sud.
    La cât sunt de miluiți și de „profesioniști” ai noștri ziariști, nici dacă le desenează cineva nu vor înțelege! Pierdere de vreme să le citim aberațiile!
    Sunt în stare să pariez că Rusia va câștiga războiul, iar guvernanții și minusculii ceilalți, lătrători prin presă, pe pagini de socializare, pe bloguri, chiar și de pe așa-numita medie alternativă (gen ActiveNews, care-s rusofobi până-n vârful unghiilor, în frunte cu Roncea și liota prestatoare din juru-i) își vor schimba curând stăpânul. Și-atunci să vezi pupături! Către Răsărit, bineînțeles!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 2 =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.