Zboară…

sau nu zboară, aceasta este întrebarea!

Zilele trecute au fost câteva strădanii pentru a face să zboare o… tulpină românească(!).

Interesant este că în România s-a decretat scăderea numărului de covidați, pe când în Occident avemValul Cinci(!). Ce o mai fi și asta?!

UPDATE 15.05.2021: Până și ofițerii de serviciu se întreabă:

Profesorul Virgil Păunescu – masă rotundă a Academiei de Științe Medicale. În Național a apărut un articol în urma acestui eveniment.

(Am lipit între ele câteva fragmente care mi s-au părut relevante. Au ieșit 32 de minute, ceea ce e mult, dar merită de pierdut timpul pentru ele.)

Profesorul a fost nevoit să recite Crezul.

Sunt absolut de acord. /UPDATE

De câteva zile sunt mai multe știri despre tratamente inovatoare pentru covidați. Pare că vaccinele și-au epuizat appeal-ul, și e nevoie de un nou gadget pentru noul sezon.

Sunt curios care va fi soarta certificatului verde. Va fi împins înainte, conform ordinului, în ciuda demascării lui, deja, ca nazipass, în esență CRIMINAL?

NB: De ce nazipass? Pentru că introduce o discrimnare – segregare, în care cei vaccinați (Menschen) au drepturi, fiind purtătorii vigoarei speciei, iar cei nevaccinați (Untermenschen) nu au drepturi, fiind purtătorii ciumei, dușmanii speciei. Cei vaccinați au DATORIA CIVICĂ de a cere ELIMINAREA celor nevaccinați. Pentru salvarea speciei, desigur… De ce CRIMINAL? Pentru că anulează orice măsuri sanitare OBLIGATORII într-o epidemie, prin frauda VACCINAT==IMUN. Este o CRIMĂ DE GÂNDIRE să pui sub semnul întrebării IDEOLOGIA OFICIALĂ, desigur.

(Da, este foarte simplu: nevaccinații pot intra în rândul oamenilor vaccinându-se. Nu despre asta este vorba. Chestiunea NU este medico-sanitară! Prin urmare nu cere soluții medico-sanitare! Chestiunea este POLITICĂ! Dacă problema ar fi medico-sanitară, am avea soluții medico-sanitare; ceea ce nu se întâmplă.)

BTW, desigur, toată lumea aplaudă și are minutele de ură zilnice. Există iluzia generalizată despre Orwell că a descris stalinismul. Fals: Orwell a descris ceea ce cunoștea direct – capitalismul. Intuindu-i, cu presciența artistului, viitorul glorios: NAZISMUL.

Dealtfel, capitalismul este evoluția naturală a Occidentului. Trăsătura esențială a Occidentului fiind RASISMUL. Nu știu dacă Marx a sesizat acest aspect al capitalismului: capitalismul este, în esență, rasism. Cu această cheie, toată istoria și prezentul devin clare.

UPDATE 17.11.2021: IC, în naivitatea lui:

Sigur, nu “pe parcurs s-a descoperit că vaccinul nu asigură imunitate”: DE LA ÎNCEPUT se știa acest fapt (termenul era “nu se cunoaște”). Negru pe alb.

Îmi sună precum trecutele campanii. FDA are disponibil documentul prin care a analizat, și a aprobat condiționat, sub rezerva urgenței și a studiului în continuare, folosirea vaccinului Pfizer/BioNTech. (memorare) Concluzia (pagina 46) este că vaccinul scade mult riscul de infecție simptomatică cu SARS-CoV-2. Nu se cunoaște dacă acest efect este prezent și la cei care au avut anterior o infecție SARS-CoV-2. Nu se cunoaște dacă vaccinul scade riscul de infectare asimptomatică. Nu se cunoaște dacă vaccinul reduce mortalitatea datorată infecției cu SARS-C0V-2. Nu se cunoaște dacă vaccinul reduce transmiterea în populație a infecției cu SARS-CoV-2. Studiul a avut o durată de două luni.  Se cunoaște că efectele adverse pe termen scurt sunt legate de stimularea specifică a sistemului imunitar. Nu se cunoaște dacă vaccinul predispune la efecte adverse grave (boli autoimune?, hipersensitivitate?).

Pe scurt, decizia de vaccinare în masă este o decizie politică. Suportul științific medical pentru această decizie este, în cel mai bun caz, subțire, și în cel mai rău caz, inexistent. Cuvântul cheie este campanie.

Elementul suplimentar pe care îl introduce IC este cel de “corupție politică”. Eh, ce să zic?! Welcome in The Brave New World.

Și, totuși, care este explicația pentru scăderea pandemiei în România, chiar în momentul în care aceasta crește în Occident?! (Dealtfel în vară, situația era similară: pandemia abia mai pâlpâia în România, în timp ce Israelul introducea, de nevoie, a treia doză, și restul Occidentului gâfâia.) /UPDATE

UPDATE 25.11.2021: O postare la ghiavol care mă duce la NFRN. Având în vedere portofoliul de Pitie al tazmanului mi-e și teamă să-l mai citesc (deși este o mare plăcere, atât literar-artistică, cât și de conținut). /UPDATE

UPDATE 26.11.2021: Să fie Aleasa (The Chosen One)?!

TAZmanul, atent-hâtru, îi propune deja botezul.

LE: Uhuh, dacă DEJA este vorba despre Israel…

/UPDATE

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × two =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.