Marele Val

Citesc la NFRN:

Marele val e aici și va mătura toată povestea cu „vaccinurile izbăvitoare”. Să sperăm că în drumul lui ineluctabil de la est spre vest și de la nord la sud îi va lua cu el și pe politicienii și pe slujbașii Big Pharma care au asasinat un întreg continent cu tâmpeniile lor.

Vaccinurile astea trebuiau făcute strict populației în vârstă și vulnerabililor. Pentru ceilalți oameni ar fi trebuit, ca măsură de prevenție, recomandată suplimentarea alimentației cu vitamina D până la atingerea unui nivel minim de 30 ng / ml, și pandemia s-ar fi încheiat fără nici un fel de problemă.

Din păcate, în momentul ăsta avem sute de milioane de europeni cu sistemul imunitar făcut franjuri din cauza unor imbecili. […]

Am subliniat cu roșu ceea ce intuiam, dar mi-era teamă să spun. Dacă se adeverește măcar în parte ipoteza, hm… NB: textul este de pe 29.10.2021.

Doamne, ai milă de noi, păcătoșii!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Marele Val

  1. ”The Fifth Wave”

    Săptămâna asta și cea trecută am rupt tastatura încercând să atrag atenția asupra „nepoților” Deltei care deja bântuie vestul Europei, în special UK.

    Sursa inițială a informației,: http://newsfromromaniannet.blogspot.com/2021/11/nu-delta-ci-delta-ay42-de-ce-li-se.html

    E vorba despre Versiunea AY.4.2. (alias Delta+), cu 15% transmisibilitate mai mare și 6 mutații la nivelul proteinelor spike, care s-ar putea să treacă prin vaxinurile deja administrare cu lejeritatea unei rățuște turboreactate prin apă.

    https://cov-lineages.org/lineage.html?lineage=AY.4.2

    Predicția preciza un foarte mic interval de respiro, dec. 2021 – ian. 2022 iar de la 15 ian. să debuteze valul 5, cu o perioadă de platou de 3 sau chiar 4 luni – ian. 2022 – apr./ mai 2022.

    Un fel de reiterare a valului 1, debutând în perioada sărbătorilor de iarnă, (Welcome home, Romanians!) dar nu cu perioada de platou aprilie – mai ci cu un debut progresiv încă de pe la 15 ian. și cu maxime succesive întinzându-se pe 3 – 4 luni.

    Abia acuma își va spune cuvântul imunitatea naturală dobândită și se va face DEFINITIV distincția calitativă dintre trăinicia imunității celulare bazată pe celulele de memorie (limfocite T) și evanescența imunității faizăriste, bazată pe anticorpi.

    Poate abia cum le va tace definitiv fleanca turmelor fătălăilor pizdificați și ale momâilor ipohondre, vestale isterice ale Apocalipsei virale, care sunt atât de panicați de perspectiva dispariției propriilor lor personalități de tip murătură fermentată încât se jeluie că Pământul se va opri în loc în absența lor. (uitând de fapt că cimitirele sunt pline de oameni de neînlocuit iar dispariția oricui de pe fața Pământului înseamnă o pâine în plus rămasă omenirii și un căcat mai puțin poluând suprafața Pământului)

    Io* prevăd sistemul medical sufocat la maximum de pacienți… vaccinați!
    Existența și evoluția ascendentă a versiunii Delta+ este unul din aspectele ascunse opiniei publice.

    https://www.g4media.ro/insp-a-sters-de-pe-site-graficul-cu-noile-variante-de-coronavirus-care-circula-in-romania-raportul-modificat-cuprinde-exclusiv-tulpina-delta.html

    Ingăta că pionierul gheorghiță n-a mai avut ce face și a trebui să iasă public să admită existența acestor tulpini:

    https://playtech.ro/stiri/valeriu-gheorghita-avertisment-crunt-privind-noua-tulpina-virala-covid-19-ce-se-va-intampla-cu-persoanele-vaccinate-aesta-este-marele-risc-429333
    Axioma:

    Valul 4 a fost al nevaccinaților, infectați de vaccinați, care au zburdat ca nebunii de la munte la mare, de la nuntă la cumătrie și apoi la altă paranghelie.

    Valul 5 VA FI VALUL VACCINAȚILOR, rămași fără iluzoria imunitate faizăristă și cu sistemul imunitar făcut varză, incapabil să identifice heuristic chiar și un banal tip de coronavirus. Abia în valul 5 vom vedea coloane de camioane militare cărând… mortăciuni înțepate. AM ZIS!

    p.s chiar și cei înțepați prin august cu booster își vor pierde pe la sfârșitul lui februarie toată pospăiala de sclipici faizăr. Prevăd un martie și aprilie cu niște cifre de mortăciuni incredibil de acceptat acum ca fiind posibile (peste 1.000 sau chiar peste 1.500 zilnic).

    Hai cu doza 4, pionier gheorghiță!

    Iț taim tu parti!
    —–
    p.s. În mod APARENT PARADOXAL, Suceava, codașul național la vaxinare cu pișfaizăr, a fost primul județ care a intrat în verde (rată de vaccinare undeva pe la 27%)

    Al doilea județ pe verde a fost Botoșani, ul din cele 5 județe codașe la vaxinare (undeva la un procent puțin peste 30%)

    studiind comparativ harta vaccinării la nivel național (18 nov) cu harta cazurilor cumulate (18 nov) rezultă o a doua confirmare a faptului că pișfaizărul n-a produs efectele scontate: axa de simetrie a vaccinării, trasată de la sud-est (între Constanța și Tulcea) până la nord-vest ( între Timiș și Arad) corespunde până la exactitate cu axa de simetrie a gravității cazurilor de infectare.

    Concluzie?
    Fătălăi pizdificați și momâi ipohondre, vestale isterice ale Apocalipsei virale, mai tacă-vă dracului fleanca.
    Sau, ca să reiau o glumă de pe net, cică de ce în urma cestei „pandemii” vor supraviețui mulți nevaccinați?
    Răspuns: ca să aibă cine-i îngropa pe vaccinați.

  2. Tot Io* says:

    LE 2: Cică apare o superversiune de covid, undeva prin Botswana, ”creată” de un pacient bolnav de SIDA, care are vreo 40-50 de mutații, o transmisibilitate fenomenală și o capacitate de a trece prin pișfazăr ca rățușca prin apă.

    În semn de respect fașă de vânjoșenia acestei superversiuni, aș propune ca ea să nu mai fie denumită cu litere ala alfabetului grec, ci să fie denumită după moneda botswaneză: Covid 19, superversiunea Pula.

    https://www.ecdc.europa.eu/en/covid-19/variants-concern

    Da! În tabelul VOI (Variant Of Interests) a apărut superversiunea B.1.1 529 – South Africa & Botswana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × one =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.