COVID19 reloaded

O evoluție interesantă a pandemiei.

După scăderea dramatică a infectaților ȘI a bolnavilor în iulie, avem din nou o creștere agresivă. Excelentul graphs.ro:

Două întrebări: DE UNDE a revenit virusul (și unde a dispărut în iulie), și CARE este efectul vaccinării și al trecerii prin boală în acest moment?

Știm, noua marotă este DELTA.

Este un virus NOU? Și, atunci, este o pandemie nouă, și este necesară o vaccinare nouă?! Și, atunci, de ce se IMPUNE vaccinarea cu un vaccin vechi?

Recent FDA a licențiat produsul Pfizer/BioNTech Comirnaty. Motiv pentru OBLIGATIVITATEA impusă de STAT a vaccinării. (memorare)

BMJ are câteva întrebări. (memorare) Și o petiție. (memorare)

Israelul este un pionier. Nu știm cum să-l interpretăm. (memorare) Sau știm?!

UPDATE 21.09.2021: Se clamează, emfatic, că acest val este al nevaccinaților. Da, în sensul că aceștia sunt afectați în principal de spitalizare și mortalitate (singurele efecte pozitive ale vaccinării sunt reducerea riscului de spitalizare și deces, atât cât este). Dar nu nevaccinații au adus acest val, ci vaccinații. Pentru că, emfatic, se consideră că vaccinații sunt imuni. Ceea ce este fals, în mod criminal. Vaccinații sunt cei care nu mai păstrează regulile antiepidemice, favorizând transmiterea virală. Așa-zisul pașaport verde este un instrument criminal din punct de vedere epidemiologic. El certifică o imunitate inexistentă, în loc de a lăsa locul prudenței epidemiologice. Prin urmare nevaccinații sunt doar, eventual, victime ale vaccinaților. BTW, se pare că singura imunitate solidă, deși nu absolută, este cea dată de trecerea prin infecție. Singura mea curiozitate este despre amploarea acestui val.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × one =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.