Ce-ai făcut, Bobițăăă?!

Avem rezultate preliminare ale alegerilor parlamentare. Zice că după numărarea a 99.5% din secțiile de votare. Well! O să fie mai clară situația când vom cunoaște mandatele.

Singurul lucru bun – PMP și ProRomânia. În rest – gunoi. Marea surpriză, AUR: pute a securism jegos, nespălat pe picioare, de soiul adulator al Cârmaciului Suprem, de la o poștă.

Mi se va părea interesant dacă Ludovic Orban va regreta majoritatea toxică a PSD din parlamentul 2016-2020, care i-a votat guvernul mai cu entuziasm decât o va face vreodată PNL. LOL!

Domnul Președinte este în silentio stampa. Așteptăm provincia. Trădare?

O singură nedumerire: unde este PSD-ul în stradă, cerând eliberarea lui Dragnea?! LOL!

Nu, n-am votat. Nu pot legitima impostura de gașcă generalizată. Aștept, cu răbdare, coacerea.

UPDATE 09:05

AS – ca de obicei, vede balanțe geopolitice. (memorare)

UPDATE 18:21

Așa, pe la doișpce ceasuri, deodată, aud pe Ponta la (România) TV cum că piratul va fura voturile necesare până la cinci procente. Nu trec zece minute, că citesc, pe toate televiziunile, pe toate site-urile, cum că piratul a scris pe facebucă că a  gătat de numărat secțiile din Republică, și, Doamne-Maica-Domnului, ce să vezi?! I-a dat 5.0%! Și 5.0% a rămas. În zadar am așteptat anunțul BEC de la ora 13.00! N-am rămas decât cu lăfăirea ȘTIRII pe burtiere și pe tablouri. Încă, la această oră, nu știu unde este anunțul oficial BEC!

Ah, dar știu că totul este sub control! Domnul Președinte ne-a spus că e OK! M-am liniștit, și stau la locul meu! Doar nefericitul și-a depus mandatul…

Și, totuși, unde sunt rezultatele oficiale (parțiale) BEC?!

NOT: Iată cine ne-a nenorocit (!):

Atenție la bip (01:50 mai sus, 01:46 mai jos): reportajul a fost destinat difuzării înainte de ora 21:00, sau este doar o măsură profilactică, urmată de neglijență (pentru că oricum nu mai contează)?

De remarcat ochii! LOL!

Iată și colaboraționiștii:


Per ansamblu, senzația mea este de orchestrare. Rolul tuturor, inclusiv al Domnului Președinte, este de recitatori plini de candoare… Cred că mi se trage de la bătrânețe…

UPDATE 10.12.2020 12.12.2020: Iacă și rezultatele finale rezultatele finale (mulțumită ghiavolului, care mi-a indicat locul unde sunt ascunse). (memorare) Răsuflu ușurat, PMP nu a intrat în parlament! Aștept repartizarea mandatelor. Oricum, pare de netăgăduit numirea unui premier al PNL, cu o coaliție PNL-USRPLUS-UDMR. PSD ar trebui să se fortifice în opoziție. Nu-mi țin respirația: sunt convins că PSD este parte din scenetă.

UPDATE 14.12.2020: Iată și mandatele. (memorare, descărcare)

UPDATE 17.12.2020: Mandate finale. (deputați, senatori)

NOT: Iată o analiză geostrategică, analitică, expertă, planetaro-galactică, de la LA. (memorare) Esența, pe scurt: așchia, oricât/ț(u) de ocolite i-ar fi căile, tot sare acolo unde îi este locul…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Ce-ai făcut, Bobițăăă?!

  1. Draaqu Hlizit says:

    Dinamica rezultatelor parțiale poate fi găsită OFICIAL aicișa:
    https://parlamentare2020.bec.ro/rezultate/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 5 =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.