Epidemia cu coronavirus

Mi-e greu să am o părere despre acest “fenomen”. Informațiile sunt unreliable, ceea ce este specific în timp de război. Iacă, spre exemplu, un flux de știri oficiale. Senzația mea, mai accentuată de câteva zile, după ce am citit și articolul lui Orlov, este de război. (memorare)


Alianța PSD-PNL, sub bagheta dirijorului, merge înainte spre alegeri anticipate.


Turcia încearcă să intimideze Siria. MoA zice că e doar bluf. (memorare)


În rest, totul e roz-curcubeu în Lumea Liberă. Singura care există. Progresez încetișor cu lectura lui SA; în ciuda unei gripe spurcate, care m-a chinuit-limitat zilele trecute. Interesant conceptul de emergență din cartea despre Implozia capitalismului contemporan.


Am ajuns la concluzia că unul din cei mai buni indicatori despre seriozitatea unui site este politica asupra comentariilor. Zilele trecute m-am edificat despre Con-tributori: nu publică comentarii inocente, dar neconsonante. UPDATE 18.02.2020: posibil ca fiecare autor/con-tributor să gestioneze propriile articole, adică inclusiv comentariile. /UPDATE UPDATE 21.02.2020: opinia mea din update-ul anterior a fost greșită; comentariile neconsonante sunt rejectate fără discuție. /UPDATE

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × two =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.