Caracal

La obiect articolul LA. (memorare)

Eu, adeptul teoriilor conspiraționiste, văd o conspirație. Toți cei din jurul meu văd doar “asta-i țara în care trăim” și “vrem o țară ca afară”. Și “M*ie PSD Dra(c)nea”; și “să moară odată boșorogii fără dinți și să vină tinerii aceștia frumoși și liberi, că a lor este țara”. LOL!

(Căci: dacă n-ar fi conspirație, nu s-ar face tam-tam.)

Iaca și Domnul Președinte:

UPDATE 31.07.2019: pare să fie o profilare. Pentru cine? Pentru ce? Cui folosește? Este o țintă 10 august? Dăncilă de unde primește informațiile? Ce s-a ales de susținătorii lui LD după punerea lui la conservă? Unde este Carmen Dan?

UPDATE 04.08.2019: isteria mediatică pe acest caz continuă. Semn că miza este importantă. Încă nu o vedem. Să fie 10 august? Un articol interesant (deși inconsistent) la TS. (memorare) Unii presupun o acțiune combinată ruso-americană contra franco-germanilor. Nu cred. Ruso-american nu merge împreună. Și, după cum se spune, Deveselu e prea aproape. Ceea ce ne duce cu gândul la ruși. Dar rușii nu controlează media. Atunci?! Țara cu adevărat excepțională? Plan-în-plan-în-plan-în-plan… “Pomul se cunoaște după roade.” Așteptăm.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + 14 =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.