Căutări

Samizdatul este în slalom printre distropii (sic). Socialismul fiind, desigur, anatema.

Gelu Vișan aruncă o privire spre ceața lui 2019.

OrthodoxEngland încearcă să vadă o curățenie generală, în urma “schismei” fanarului.

Titanul dă un asalt memorialistic asupra obielelor împuțite. Ca de obicei, comentariile sunt esența:

Adriana Petrescu

Despăgubiri de război – trei sute de milioane de dolari. „Trofee de război” – „Valoarea bunurilor aparținând căilor ferate, aviației și marinei române rechiziționate de trupele sovietice fără nici o formă s-a ridicat la suma de 338 miliarde de lei.”
“între 23 august 1944 și 31 mai 1945 (in 7 luni) s-au predat 15.357 vagoane de cereale, 10.407 vagoane legume, 1885 vagoane de carne, 387 vagoane de conserve de carne, 163 vagoane de grăsimi, 88 vagoane de pește, 124 vagoane de lactate, 27 vagoane de delicatese, 155 de vagoane de băuturi spirtoase, 1023 vagoane de sare, 4902 vagoane de furaje, 279 vagoane de tutun, 528.647.000 țigări. Iar chibrituri: 35.134.000 cutii… Din septembrie 1944 până la 1 iulie 1945 (in 10 luni) se livrează Armatei Roșii 385.000 tone de alimente – numai rația zilnică de făină se ridica la 851.482 de porții!”
Romania fost jefuita si zguduita din temelii intr-un mod salbatic. Jaful a contiunat timp de 45 de ani. Soldatul rus era un analfabet abrutizat de ororile razboiului, care facea ce fusese invatat cand a fost trimis pe front, sa ucida.
(eu nu cred ca cineva poate cuantifica valoarea apocaliptica a pierderilor suportate de Romania)
și:
Ion Baltag

Tot la Subiect, inainte de citire
1.Este Criminală violarea făcută de ruși.
2.Tot criminal din parte rusilor este că NU au știut pe cine să violeze.
3. Trebuiau să violeze doar pe cei familiile Baștanilor din Romania care au impins țara intr-un război CRIMINAL, dinainte pierdut. Erau ușor de identificat și destui pt. necesarul trupelor rusesti staționate.
4. Criminal din partea rușilor că nu l-au regulat pe Maniu. Care NU a vrut să participe la actul de la 23 August. Știu foarte bine ce spun.
Am citit cam TOT ce s-a scris in România, rog a nu fi deranjat pe această temă.
5. Am pierdut 6 tineri, rude foarte apropiate in războiul CRIMINAL din Rusia care au inghițit noroiul rusesc alături de celalți 500.000 de români căzuti.
Gabi Serban

Ești un biet cretin , înainte de citire. Un comunist rîios , Ceaușist fecal și iubitor de Stalin și armata roșie ciolovecă
Ai pierdut 6 tineri , foarte bine , dar se pare că ăia 6 duceau și bruma ta de minte cu ei , nu că ar fi fost mare efort , așa că acuma ești rătăcit rău , să sperăm că vreun Cuțui sau Bogza-ți pun capăt chinurilor , cu baltagul .
Ion Baltag

Gabi Serban . Ești un bou cam vacă dacă nu știi că soldații capitaliști violează la fel ca ăia comuniști, incultule….Bă, crecă te-ai stricat când te-ai lipit de leghionaroizii, mincinoșii și ipocriții ăia de țărăniști, că nu erai chiar prost la bază.
Bă, eu vreau să trăiască in pace cu rușii copiii mei, bine educați și cultivați la nivel maxim posibil, să nu cadă victime tembelismului care apucă țara asta din când in când. Au poziții materiale foarte bune aici in țară, nu a fost nevoie să emigreze nici unul.
Am eu incredere in zăltații rusofobi, gen Bot sau Oreste-nebunu?
Îmi placeRăspunde29h
Gabi Serban

Păi ce deosebire e atunci , bă , între Bot , Dide , Engi , Chirilă , Oana Pielea , Rareș sau CTP , și tine , toți zăltați fanatici , toți convinși că dreptatea e NUMAI de partea lor ?
Ai depășit demult limitele bunului simț , scrii numa bălării , c-o să începi să fii citit doar de tine și de tu , că pe mine , sincer , ai început să mă iriți
Îmi placeRăspunde19h
Ion Baltag

Referitor la Subiect, nu l-am citit, urmările nu potfi diferite de oricare alt mare război din lume.
1. A ajuns sub judecata Vaticanului comportarea soldatilor francezi in Germania către finalul războiului. Au VIOAT tot ce le-a ieșit in cale, mii de cazuri zeci de mii de cazuri inregistrate.
2.Vaticanul NU a luat in considererare reclamația Germaniei, pe motivul la război, ca la război.
3, Insă Vaticanul nu a iertat violurile comise de soldații NEGRI din armata franceză care au lăsat bortoase mii de femei germane.
Gabi Serban

Scoateți-i careva din priză lu Tecton calculatorul Felix C 256, că s-a supraîncălzit și a devenit violent .
Băgați-i în schimb boului o perfuzie MARE în cap .
Ion Baltag

Rahatul Johannis este și mai puturos decât rahatul Băzescu.
Cred că Cioloș NU este un jeg mai mare decât ăștia doi și trebuie luat in calcul.
Ion Baltag

Am arătat mai jos cum epoca băzistă a fost CRIMINALĂ pt. justiție…
…degradând și CCR care sub Zegrean a inceput să dea decizii ABERANTE.
– Am dat exemplul cu decizia CCR Zegrean 98/2008.
– Să ne reamintim și Decizia cu ERATĂ dată la ora 4 din noapte după referendumul din 2014.
Ion Baltag

Cum a interzis-o la guvern Băzescu pe Norica Nicolai obligând CCR condusă de Zegrean să se facă de râs, creind un precedent ABERANT in jurisprudentă care cu GREU va fi inlăturat. Dar va fi inlăturat !
Constituția dar și Decizia CCR din 2007 spun că presedintele NU poate refuza o propunere de ministru decât pe criteriu de LEGALITATE. Criteriile de legalitate sunt cf. legii 90/2001.
Cum Norica Nicolai INTRUNEA criteriile legale, Băzescu l-a pus pe Zegrean să FALSIFICE Constituția…Zegrean a dat decizia CCR din 2008 prin care a executat ordinul lui Băzescu. A introdus dreptul presedintelui de a refuza o dată. Și obligația premierului de a desemna o altă persoană.
Ambele inovații ale lui Zegrean sunt aberații logice nu sunt doar NEconstituționale.
Atentie, Tudorel Toader a făcut atunci opinie separată și a dar soluția legală, corectă.
Adesea am impresia că cei care comentează sunt o singură persoană, care ia, pe rând, diversele roluri. Am suspiciunea rezonabilă că unele dintre roluri sunt jucate chiar de Titan.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + 20 =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.