Dra(c)nea se mișcă!

Disperare maximă. LD se mișcă. În front. Întrebarea este dacă îl va urma cineva. Știm că “lovitura pe la spate, care stă să vină” este în firea noastră. (Frumoase comentariile de la înregistrările de pe youtube.)

Următoarele zile sunt foarte periculoase. Pentru LD. Și pentru noi.

UPDATE: Magnific, magnific CTP-ul! LOL!

UPDATE: Deliciu intelectual la ziare.com. Comentariile sunt, ca de obicei, de vis! Iată o idee excelentă:

Este responsabilitatea presei, a fiecarei institutii media sa intrerupa un discurs eminamente politic, asadar cu un mesaj de partid, care nu intruneste criteriile interesului public?

Sunt redactii in care aceasta dezbatere a avut loc: PSD iarasi pune in scena o sedinta, de regula atunci cand vrea sa mute atentia de la anumite teme – in cazul acestui final de saptamana, de la motiunea Opozitiei, turneul european foarte bine gestionat de presedintele Klaus Iohannis si lansarea de catre Dacian Ciolos a unui partid infiintat, legal, gata de a participa la primul tur de scrutin – ce este bine, ce este folositor, ce este in cele din urma profesionist sa facem? Sa transmiti in direct tot discursul lui Liviu Dragnea – mereu in prime-time – sau sa il opresti si sa revii la subiectele care erau pe agenda media? Sa risti audienta si sa iei decizia editoriala de a transmite inceputul declaratiei, dupa care sa inregistrezi si apoi sa procedezi ca in cazul oricarui material de presa: decupat lucrurile relevante, asezat in context, impachetat cu reactii si abia apoi sa prezinti publicului un subiect astfel de presa, lucrat, nu doar o declaratie partiala?

Iată, bărbăția care nu trece pe la librărie!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × five =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.