Valiza și…

devalizarea! Nu știm ce să fie: minune cerească! Un localnic a găsit o valiză, pe proprietatea lui. A dat-o către RISE Project. Care… o va face publică! Valiza este “lipsă” de la apelul “percheziționar” din vara lui 2017; a stat cuminte, ascună, și, hop, la lumină, chiar când Dragnea spera să-l “reevalueze” pe Augustin Lazăr. Totul clar, ca lumina zilei!

Foarte la obiect Marius Ghilezan!

Profeţiile ayatollahilor sunt răspândite şi amplificate de un angrenaj extrem de complex şi de rafinat. Când nu se ridică Robor-ul, în chip de prapori ai noii religii, se coboară frica. Precum cortina groazei. Ba că nu mai sunt bani de salarii, de pensii, că împrumuturile cresc, de parcă nu întreg capitalismul s-a dezvoltat pe credit. Pe toate canalele se trâmbiţează marea trădare a lui Tăriceanu. Când liderul ALDE infirmă zvonurile, sar pitpalacii de la popota sistemului să anunţe că în jurul lui Paul Stănescu sunt 40 de parlamentari, gata să-şi răstoarne propriul guvern.

și:

[…] Cineva a avut încă de la începutul administrării dozei de anticorup­ţie interesul ca pacientul să fie mereu agitat. Tulburat în chestiunile esenţiale. Lovit la cele sfinte. Pentru a-şi pierde identitatea. Interesul neexprimat, dar dovedit de scopurile terapiei, era ca întreg organismul să fie răvăşit, astfel încât puterile centrale să-i dicteze viaţa, destinul şi să-i ia resursele.

Tăvălugul anticorupţiei, adus de prin cancelariile în care până şi sciatica e tratată cu plocon, n-a avut decât scopul de a scoate indezirabilii de pe scenă.

Bun-bun!

Marele Satan are bai cu Minin și Pojarski. Ia să vedem cum este prigonită credința în țara lui Belzebut:

Și tinerii cu creierele spălate de propagandă:

Pericolul islamic:

Mai departe: Ziua Unității Naționale. Recepție:

Mda, ce te poți aștepta de la niște barbari, nespălați. Avea dreptate RT:

UPDATE 06.11.2018

Bun Cornel Nistorescu, pe temă.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + 4 =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.