Contraatacul

Atenție, popor! Atenție!

Găina contraatacă!

Cum care găină?! Cea care naște pui vii, Maeștrilor! (memorare)

Iată stupoarea națională, indignată:

Desigur, adevăratele minuni ale celei mai bune lumi posibile sunt un balast intelectual…

UPDATE 3/4 august 2023: povestea găinăriei începe să zboare, conform ordinului de zi pe unitate. (memorare) NIMENI nu se întreabă despre momentul forței, geometria obiectului, rezistența materialelor, evoluția unui obiect străin nesterilizat timp de trei săptămâni într-o plagă traumatică închisă… Ah, am uitat! Desigur, nimic mai banal: găinile, dacă au ordin de zi pe unitate, nasc pui vii! Măiestruos! Între timp, centrele de colectare a informațiilor despre studiu adună meticulos reacțiile, opiniile, manifestările, le clasează, le analizează, validează ipoteze, algoritmi: dezvoltă tehnologia. Slava!

Și, încă un test: drogul-metroragic-cristal(in)-violator care ne ucide copilele! (memorare) Păi da, mă, dacă îl ignorați pe Salvator!

Gonzalo Lira, pentru moment, este tăcut. Oh, well!

Iată momentul în care GL îl ceartă pe SR:

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Contraatacul

  1. Ari says:

    Săracul Gonzalo, chiar de cei 8 ani în lagărele de muncă ucrainene avea nevoie! Îi lipseau din palmares asemenea experiențe…. ca, de altfel, și torturile!
    Încă o dovadă că libertatea presei în Ucraina NU există, aliniată fiind, la fel ca toate celelalte state ale planisferei, la suprimarea TOTALĂ a libertății de gândire și a adevărului. Încarcerarea lui Gonzalo Lira ca și a lui Julian Assange (chiar dacă cei doi au profesii diferite) demonstrează încă o dată (deși NU mai era necesară confirmarea în plus) că forța propagandei, a manipulării mediei aservite guvernelor și corporațiilor este URIAȘĂ!!! E limpede, că îndoctrinații (NU accept denumirea de „oi” – am mai explicat în alt comment motivul) nu vor decât să trăiască „fericiți” și cu bale în colțul gurii, iar pentru asta acceptă ORICE, atâta timp cât nu le destramă visele de a se „realiza”, de la o zi la alta… Și nu degeaba am folosit ghilimelele… Numai că sunt prea ignoranți ca să raționeze, că „realizarea” lor NU se poate materializa până când nu își vor cultiva o conștiință înaltă, în care LIBERTATEA SPRITULUI, A GÂNDIRII, să le garanteze dreptul de a fi ființe umane întregi, superioare celor pe care propaganda democrației liberale bazată pe reguli și consumismul capitalist – ambele promovate asiduu de spurcații yankei – le trimite la serviciu, în vacanțe și la nesfârșitele cumpărături, îndobitocindu-le cu idei iluzorii – precum acelea naive și idioate – că ar deține libertatea de a alege. Cine credeți că le-a furnizat asemenea concepte, dragă admin? Tot sulfuroasa democrație! Când nu poate fi cumpărat, dar nici corupt, atunci nu poate fi decât OPRIT!!! Asta-i lumea în care trăim!

    Cât despre nenea cu mânerul de frână al bicicletei înfipt și cusut în picior, prostul a fost el! CEL MAI MARE! Fac abstracție totală de lipsa de profesionalism a medicului! Dacă specialistul e imbecil, datoria ta, ca pacient, e să nu-i calci pe urme. Nu-i mare greutate să realizezi – doar palpându-te – că ți-a rămas rămas ceva „uitat” în propriul membru inferior. Da, inferior, ca și posesorul!!! Dacă tot muncești în Olanda, deții două posibilități: ori te întorci acolo și consulți un alt doctor, ori vii la București și soliciți un RMN PLĂTIT!!! Că la Urziceni (sau care-i sunt coclaurile de baștină) n-or exista astfel de capabilități tehnologice. Dat fiind că mânerul a fost din aluminiu, posibil să nu interfereze cu aparatura și să fi rămas bolnavul lipit de ea, de aparatură zic, ca abțibildul. O făcea cu un anume risc, dar depista clar greșeala celui care l-a „moșit”. Prin urmare, când ești prost din naștere, nu-ți rămâne decât să-ți trimită nevastă-ta poze cu bicicleta fără mâner și să faci terapie îndelungată! Succes!

    P.S. Am avut, la muncă, acum ceva timp, un caz mai… aparte, să-i zic așa. Un accident rutier în care s-a solicitat descarcerarea ocupanților autoturismului. Ca să vedeți cam până la ce grad de dezumanizare, de abrutizare, a ajuns omul în ziua de astăzi: femeia urla din toți plămânii s-o extragem pe ea prima, fiindcă are acasă frați, surori, părinți și neamuri, iar el nu mai avea pe nimeni. Cei doi erau soț și soție, zice-s-ar. El mi-a spus (separat, fără să-l audă consoarta) că ar fi preferat ca ea să fie salvată prima. Greu mi-am revenit în ziua aceea. La fel și colegii. Deși avem zeci de ani de experiență și ne-am obișnuit să nu ne implicăm emoțional. Concluziile le trageți dvs., dragă admin… Pentru că eu sunt prea scârbită de unii dintre semenii mei ca să mai pot susține ceva. Și-n episodul bicicletei și cel al descarceraților, prostia și răutatea crunte, teribile, au devenit definitorii, elocvente, specifice. Habar n-am, cum ne mai rabdă Dumnezeu!

  2. Ari says:

    Mai specific încă o dată de ce nu agreez atribuirea titulaturii de „oi” proștilor. Ca și creștin ortodox practicant cunosc următoarele: Domnul numește „oi” pe cei drepți, ca pe unii ce sunt blânzi și cuvioși și-L urmează pe El pe calea cea dreaptă, calea virtuților, întru asemănarea Lui; întrucât și El a fost numit „Miel” de către Înaintemergătorul și Botezătorul Ioan, care a spus: „Iată Mielul lui Dumnezeu, Cel ce ridică păcatul lumii”.

    Și El numește „capre” pe cei păcătoși, pentru că sunt peste măsură de cutezători și fără rânduială și rătăcitori pe țărmurile abrupte ale păcatului. Și pe cei dintâi, spune El, îi va așeza de-a dreapta Sa, ca pe unii ce sunt lucrători de fapte bune, iar pe cei care nu sunt astfel îi va așeza de-a stânga.

    Așadar, va spune atunci, către cei de la dreapta Sa, Cel ce singur este împărat: „Veniți, binecuvântații Tatălui Meu, să moșteniți împărăția cea pregătită vouă de la întemeierea lumii”.

    Cred că acum mi-am clarificat și mai bine punctul de vedere!

  3. Ari says:

    Ei bine, exprimarea domnului din Urlați devine, pentru mine cel puțin, agasantă! Mă irită teribil să citesc o construcție a frazei de tipul: „nu puteam să merg, nu puteam să aia, na, dacă,…” Vai mama noastră de sfertodocți! Să aia, ce? Ce, mă trogloditule?! Ăștia se însoară și culmea!!!! se mai și înmulțesc!

    Așa cum ați spus, dragă admin, nimeni nu se întreabă de evoluția unui corp străin într-o plagă închisă fiindcă obiectul a fost stabilizat la ieșire de către specialistul lu’ pește din Urlați- PH, iar sterilitatea unui obiect a reprezentat, în cazul de față, o stare temporară definită prin absența microorganismelor viabile întrucât s-a folosit Betadine și vaccin antitetanos. Dacă l-ar fi radiografiat careva, s-ar fi făcut remarcat imediat, chiar dacă deținătorul mânerului de bicicletă e imbecil de-a binelea și n-ar habar să se palpeze singur, pentru că-i e frică, după cum a declarat! Îi e teamă, pesemne, și de umbra lui, s-a molipsit după „umblătorii” din Țările de Jos, care-s retardați încă din perioada intrauterină, dar circulă pe biciclete ca „să protejeze” mediul, să-l țină „verde” pentru alții, șmecheri, care „pedalează” pe „ocrotirea” planetei, când, de fapt, ei urmăresc extincția omului.

    Cât despre rezistența materialelor, aici se intră pe tărâmul ingineresc, unde doctorii NU dețin niciun principiu înnăscut (dobândit, nici nu se pune problema), din simplul motiv că n-au inteligența unui inginer nici într-o mie de ani de acu’ înainte. Cei buni sunt doar tocilari și îndemânatici, dar atât! Nu-s intuitivi și dacă i-ai scos din buchea cărții devin lipsiți de orice valoare, fără niciun merit, total incapabili. Și totuși în piciorul ăluia n-a fost un obiect deformabil, ci unul rigid nedeformabil, prin urmare, lăsând la o parte calculele eforturilor, tensiunilor și deformațiilor, care țin mai mult de mecanică decât de rezistența materialelor, ce ar fi putut apărea în punctele de rezistență ale mânerului cu pricina, individul n-a știut să-și aprecieze nici căderea și nici rezultanta acesteia. Aici e baiul, zic eu! Să-l iertăm, pentru că suntem în Postul Sfintei Născătoare de Dumnezeu și e indicat să fim milostivi. Ce să-i facem?! E doar cretin! 🙂

    Îmi pare rău, dar n-am timp de filmulețe, însă Lira tace fiindcă știe deznodământul! Și bine face! Nu te apuci să lovești câinele fără să te uiți cine-l duce în lesă, iar democrații plătesc scump pentru eșecurile regimului de la Kiev, miza fiind mai mare ca niciodată. Dar NU în Ucraina, ci în Taiwan.

  4. Ari says:

    Revin, pe măsură ce dispun de puțintel timp.
    „Salvatoarea”…. cam grăsuță (ca să nu zic obeză) pentru a-și desfășura profesia în condiții optime…. iar părul nestrâns, lăsat liber, reprezintă o greșeală care-i poate fi fatală în acțiune.
    Bun, am priceput aluzia și m-a amuzat! Inclusiv modul cum ați gândit-o spre redare, aici pe blog! 🙂 Dacă aș fi tăcut, acum n-ați mai fi avut pe seama cui să faceți glume 🙂

    Referitor la tânăra drogată, nu pot spune decât Dumnezeu s-o odihnească-n pace! Lipsa unei minime educații (inclusiv sexuale) și minciuna au reprezentat, din nefericire, arme letale pentru ea. A plătit cu viața nerăbdarea-i hormonală. Copiii de astăzi aparțin altor generații, poate mult prea grăbite să experimenteze… Atunci când Dumnezeu nu-i prezent în inima ta, cu siguranță, alegerile pe care le faci sunt greșite, iar curvia (ca și preacurvia, de altfel) atârnă greu în balanța înfricoșătoarei judecăți, a celei de pe urmă.

    Cruntă moarte, dacă stai să te gândești! Tineretul și-a pierdut busola, în vreme ce relaxarea moravurilor în zilele noastre a devenit o mare ispită pentru ei, societatea fiind mult prea permisivă și ușuratică. Toate perversiunile sunt acceptate și – mai ales – justificate, iar faptul de-a rămâne credincios căii lui Iisus Hristos s-a transformat (din păcate, fiindcă remarcăm tragicul unor deznodăminte) într-o concepție perimată, demodată. Dacă în casele celor doi tineri s-ar fi fi vorbit, în mod firesc, despre problemele cu care s-ar fi putut confrunta în anumite momente de-a lungul prieteniei lor, adolescenții ar fi fost pregătiți ulterior pentru hotărârile pe care le-ar fi avut de luat. Cel mai adesea, însă, problemele sunt ridicate abia când s-a creat deja o barieră între generații. Cum aceasta nu mai poate fi înlăturată, nici de-o parte și nici de cealaltă, se ajunge la astfel de nenorociri. Dumnezeu s-o ierte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven − 6 =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.