GIGO…

ca mod de viață. Poate chiar cea mai importantă dintre VALORILE OCCIDENTALE. Începând cu minciuna Carolingiană.

Un articol interesant la LJ. (memorare)

Iată prelegerea la care se referă:

Desigur, Stalin a vorbit despre falsificatorii istoriei încă din februarie 1948…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to GIGO…

  1. Ari says:

    Foarte pe scurt din lipsă de timp, inepția Carolingiană (pentru că „minciună” reprezintă un cuvânt mult prea elegant) încearcă să ofere papistașilor un drept pe care NU îl dețin: acela că pot să oficieze Sfânta Liturghie ca urmași ai Dreptei Credințe. NU, NU sunt și nici nu vor fi vreodată, câtă vreme au renunțat la vechile canoane!!! În plus, bazaconia Carolingiană încearcă subliminal să ofere o „normalitate”, o stare firească în unificarea tuturor religiilor creștine. Mă opun TOTAL unor astfel de demersuri! Chiar dacă s-a încercat în 2016 să se semneze la Creta, între Bartolomeu și satana în rochiță (papa de la Vatican), un document care să ateste reunirea/reîntregirea ortodoxiei cu catolicismul și ramurile infecte care s-au desprins (STICT pe criterii financiare, deoarece reprezentanții lor sunt sectanți desăvârșiți și habar n-au de învățăturile lui Hristos), sper din TOT sufletul să nu se întâmple ticăloșia extremă!!! Din câte m-am documentat și chiar am discutat cu duhovnicul meu, ortodocșii au refuzat să întrunească cvorumul, inclusiv cei din România.
    Așadar, NU doresc să dezvolt mai mult în această zi de Sfântă Sărbătoare, care datează tocmai din anul 335 și care face referire la împăratul Constantin cel Mare (desconsiderat în rândurile maculaturii de mai sus) și la mama sa Elena.
    O spun din toată inima, Harul Domnului nostru Iisus Hristos să fie cu noi cu toți!

    Cea de-a doua expunere, care-i aparține lui LJ, este extrem de interesantă și, mai ales, teribil de actuală operațiunii militare speciale a Rusiei în Ucraina. În sfârșit, occidentalii au început să mai gândească puțin! Deșteaptă alegere ați făcut în partea a doua a informării! Bravo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 1 =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.