Un actor căzut

Știu, hitul era despre grăbit. Dar acum este nu despre grăbiți, ci despre căzuți. Căzuți și, cât de repede, decăzuți. (memorare)

Neil Hauer, corespondentul de război al CNN în Ucraina, se întreabă la rândul său cât va mai dura până când Seagal va avea parte de „tratamentul Graham Phillips și va fi sancționat de propria sa țară”. Phillips este un Youtuber și jurnalist „independent” britanic cunoscut pentru pozițiile sale pro-Rusia și pro-Kremlin (sublinierea mea cu roșu)

Îmi aduc aminte cum cineva, din fostul lagăr socialist, a descoperit, după prăbușirea istorică a comunismului, că tot ceea ce i s-a spus, de către propaganda comunistă, despre comunism a fost, firește, fals. Însă tot ceea ce i s-a spus, de către aceeași propagandă comunistă, despre capitalism este adevărat.

Repet: 1984 NU este despre comunism. Este despre capitalism – în faza lui de glorie deplină. Probabil că nici măcar Orwell, ca un mare artist ce este, nu a conștientizat acest lucru, deși l-a simțit organic.

Citesc, scârțâit – din cauza necesității de a urmări evenimentele curente, cartea despre liberalism a lui Losurdo. Este verbalizarea a ceea ce conștientizez zi de zi: Occidentul a.k.a. Lumea Liberă a.k.a. Comunitatea Internațională nu este altceva decât rasism pur. Începând, cu certitudine, cu Carol cel Mare și papismul. Trăgându-și seva din cei de nenumit, direct și indirect, pe ocoliș, la țintă.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + fifteen =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.