W1

Un rezumat la TS. (memorare)

MID despre… tragedie. (memorare)

Este imposibil să ne imaginăm schimbările inițiate de această acțiune a Rusiei. Că ea era necesară – este indiscutabil. Trăim, cu adevărat, vremuri interesante.

Când spuneam că acest blog se vrea un jurnal de război – probabil că o făceam cu un pic de romantism. Azi…

De ceva vreme m-am convins că pacea de care am avut parte până acum s-a datorat sângelui ostașilor sovietici. Din păcate, acesta s-a uscat…

Toată pecinginea nazistă/fascistă este, din nou, în plină forță, omniprezentă.

Gergiev și Netrebko sunt în serie cu Valieva. Ce rușine, ce degradare morală și umană de nedescris! Și, ce mă sperie și mă întristează nespus, este… UNANIMITATEA!

Da, acțiunea din Ucraina este o necesitate istorică.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to W1

  1. Ari says:

    Hmmm…Cu mult timp în urmă, Lincoln s-a confruntat cu o alegere: să recunoască că Sudul era o cultură diferită și să-l lase să se separe de Nord sau să-i aducă aminte că este tot american cu muschetă și baionetă?
    Cam cu acest tip similar de provocare se confruntă administrația de la Kremlin în acest moment…
    Ucraina este o țară falsă creată de fanteziile revoluționarilor comuniști pentru a se potrivi unei narațiuni fierbinți. Este rusă, întotdeauna a fost, mereu va fi!
    Vladimir Putin se află de partea corectă a istoriei edificatoare fiind nu numai cenzurarea site-urilor favorabile Moscovei și excluderea artiștilor ruși de pe marile scene ale lumii, dar și conferințele de presă ale Casei Albe.
    Dacă Ucraina a servit în anii 1920 o Agendă Comunistă a Internaționalismului, din februarie 2014 a servit doar agendei Washingtonului care viza menținerea Rusiei la un nivel cât mai slab posibil. Aceasta este piesa-cheie a logicii pe care media mainstream o tot ascunde de fiecare dată, așa cum nu-și poate explica „invazia” rusească în care forțele armate folosesc rachete supersonice asupra bazelor aeriene ucrainene, dar NU catadicsesc să întrerupă Kievului Internetul și electricitatea.
    Nicio publicație occidentală NU declară că jumătate din primarii orașelor prin care au trecut trupele rusești au ridicat cu bucurie steagurile Federației Ruse deasupra clădirilor în care-și desfășoară îndatoririle oficiale, fără a mai fi nevoiți să folosească terminologie ucraineană falsă în documentele lor. Acest lucru demonstrează, de asemenea, motivul pentru care rușii vor accepta capitularea de la oricare dintre recruții de la Kiev sau din celelalte regiuni, dar nu vor avea milă de batalioanele naziste și de mercenarii privați.
    Indiferent care vor fi consecințele operațiunii Kremlinului în Ucraina (inclusiv pentru noi românii), consider că V. Putin a luat decizia înțeleaptă, chiar dacă mult mai târziu decât m-am așteptat!

    P.S. Felicitări pentru conținutul secțiunii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + nine =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.