Pentru ce?

În urma vizitelor frenetice la Moscova ale Frumoșilor Lumii Libere, se pune întrebarea “De ce Marele Satan și Slugoiul Lui (Personal) se auto-torturează în acest mod?!”

Răspunsul, pe care am început să-l intuiesc după repetatele interviuri auto-torturante ale Marelui Satan cu Frumoșii Lumii Libere, este pentru ca All to see, as clear as daylight, The Abomination. Acesta este și sensul demersului început în decembrie, aparent lipsit de sens, al șaradei garanțiilor de securitate în scris.

Dincolo de asta, se pare că va fi o provocare în Donbas. Cum au fost cele din Siria. Cum a fost MH17. Șarlatania covrigului și-a epuizat resursa de zbor. Chinezii nu au fost impresionați câtuși de puțin. Iacov Kedmi spunea într-o emisiune că în două luni lumea se va transforma, încât nu o vom mai recunoaște. Deși recunosc necesitatea istorică, nu sunt curios. Deloc!


În context, Antena3 este într-o campanie furibundă în soldă atlantistă. Minciunile sunt spuse cu aplomb și pe nerăsuflate, în regie profesionistă. Afiliați CNN, deh.

M-a umplut de greață în această seară Mircea Diaconu, pe care l-am votat, naiv (și în lipsă de alternativă…), atunci când a câștigat un post de europarlamentar.

Am avut astă-seară senzația că ne așteaptă soarta Coreei de Sud sub Syngman Rhee

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + 14 =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.