Red Alert!

WTF?!

Sper că nu este decât o hachiță de-a TAZ-ului. Deși cuvântul eliminat îmi dă fiori reci…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Red Alert!

  1. Nop, Babușka!
    I-am schimbat adresa URL și astfel a devenit inaccesibil tuturor căutărilor funcție de elemente anterioare.
    L-am dus Io* la loc sigur, din motive ce țin de prudența omului fript cu ciorbă!
    (apreciez că nu mai dura mult timp și, în urma unor reclamații „binevoitoare”, era eliminat cu comandă direct din serverele Google)
    Potera presei și a blogosferei este REALĂ și mai mult decât prezentă (a se vedea cazul Iosefina Pascal), așa că am preferat să-mi mut arhiva la un loc ferit de cozile de tip spam spam ce mi le tot agățau niște băieți cu ochi albaștri! (îți vine să crezi că blogul meu arhivă, vizitat de 4-6 cititori, era… SURSĂ DE SPAM și redirecționa la o pagină inexistentă?).

    Apoi m-a enervat la culme ultima probă de plagiarism ce a comis-o imbecilul ăla de chirieac!
    După ce la viața mea am fost furat pe față de dan andronic, de moise guran, acuma și ăsta face pla mare ciupind ideile din subsolul rubricilor de comentarii ale ziarelor online?
    Haidi bre, dă-o-n aia mă-sii de treabă dacă Adevărul din țara asta mai este ținut în cârcă de o mână de bloggeri, vloggeri, freelanceri din speța rarisimă a citizen journalismului iar CĂCĂNARII ăia de pe sticla televizoarelor, cu toții aflați pe statul de plată al UM 0920 SRI, cu curul șezând pe afaceri cu statul de sute de mii și milioane de euro, fără pic de inspirație, fără pic de viziune, fără pic de bun-simț analitic, stau ca PORCII MISTREȚI și calchiază ideile valoroase regăsite în postările acelor amărâți și cvasi-anonimi freelanceri!

    Nu-i corect!
    Nu-mi trebuie banii murdari ai nimănui, dar ar fi fost de un minim bun simț ca plagiatorul, atunci când enunță o idee calchiată, să aibă minima moralia de a pronunța fraza: „pe un blog / platformă ceva mai lipsită de vizibilitate ( se poate chiar enunța numele respectivei platforme) am citit o opinie care mi se pare atât interesantă, cât mai ales veridică”.

    E de un elementar bun-simț gazetăresc.

    Altminteri, bloggerii și comentacii ARĂ iar chirieacii MĂNÂNCĂ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 2 =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.