Venezuela

În ultima săptămână a fost declanșată, de către Statele Unite, operațiunea de schimbare a regimului Maduro. RI are un articol interesant despre situația geostrategică. Pompeo a convocat o întrunire a Consiliului de Securitate al ONU pe temă. Ce mi s-a părut interesant la această întrunire a fost senzația de capi ai Mafiei pe care o dau participanții din partea Statelor Unite. Reprezentantul Venezuelei mi s-a părut foarte articulat, spunând pe nume acțiunilor precedente ale SUA în regiune. MoA ne dă o imagine detaliată a situației.

Evenimentele sunt în desfășurare. Senzația pe care o am este că a trecut vremea când Rusia nu era interesată de ceea ce se întâmplă cu alții. Pentru că a înțeles că, în definitiv, este vorba despre ea însăși.

Pe frontul local, s-a mai fâsâit un pic petarda “economică”. Încă nu vedem clar ce e real și ce e fum în chestiune. Cert este că a fost/este o mobilizare a întregului “efectiv” propagandistic.

Așteptăm încă “de îndată”; precum și finalizarea procedurii de revocare a Procurorului General. De asemenea, nu știm încă în ce măsură suntem în legalitate cu prelungirea mandatului lui Ciucă.

Așteptăm următoarea mutare a lui LD. Sunt convins că “luna de concediu” nu a fost pentru “miere”.

Tudose se mută cu acte la Ponta.

Firea este hămăită de hiene, ca o incapabilă ce este. S-a dovedit o “unealtă” slabă.

Halep este încă fetișizată de propagandă, deși până și cei mai “orbi” o văd bine.

Sorina Pintea “mușcă” prostește toate “momelile”. Cred că ar trebui să fie destul.

UPDATE

Iată că generalul Ciucă este “trimis acasă”. LD “mută” duminică.

Ziare.com este, clar, infiltrat de agenții Kremlinului. LOL!

In total, 381 de demnitari si membri ai elitei politice sau mediilor de afaceri au fost retinuti sau chemati la audieri, unii in calitate de martori, iar solutionari pe cale amiabila au fost incheiate cu 87 dintre ei, ceea ce a permis recuperarea a 400 de miliarde de riali sauditi ( 93 de miliarde de euro), a precizat miercuri parchetul.

În final, ca să n-avem discuții la proces, zice că:

Unii critici ai printului Mohammed bin Salman l-au acuzat ca a luat ostatice elitele tarii pentru a cere rascumparari si au denuntat o demonstratie de forta.

Ceea ce nu e rău: și la noi, “unii critici”… critică. Dar… pe ei, flăcăi, pe mama lor! De corupți!

Simona Halep e la “terapie intensivă”. Propagandistică, firește! Îmi place la nebunie când “presa” îi zice “Simo”, și “a noastră”.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − two =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.