Ciudățenii

Citesc azi articolul CdSG: vorba ‘ceea – “Unde dai… și unde este cubul negru”.

Mi se pare ireală ipoteza din articol. Aveam o opinie bună despre CdSG.

Îmi scapă ceva?!

(Desigur, este rezonabil ca relația Președintelui cu Șefa DNA să fie o relație de “șah”. Dar până la a-și da “mat”, reciproc, mi se pare o cale prea lungă. Pe de altă parte, de ce “niște evrei” să-și distrugă dușmanii, expunându-se, când pot așa de ușor să-i cumpere: și apoi să-i folosească!)

Oricum, pare destul de șubredă poziția Președintelui în ceea ce privește o eventuală nouă candidatură: a reușit să-și piardă cam toți aliații, atâția câți, și cum, erau. Înțelepciunea zice să-ți transformi prietenii în aliați, pe cei neutri în prieteni, și dușmanii în neutri. El procedează tocmai pe dos. Să-i fie de aroganță prostească!

Cam în același ton este și AS. De reținut paragraful din final:

România nu va rămâne cu resursele neexploatate. Va rămâne însă cu întrebarea, în profitul cui vor fi ele exploatate? O întrebare la care nu vom putea aștepta un răspuns favorabil atât timp cât vom persista în dezbinare generală, lașitate națională, lăcomie tribală și egoism individual, adeverind zicala potrivit căreia românii suportă bine răul dar suportă rău binele.

Ce mai poți zice? Doar LOL! (Asta ca să nu plângem…)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + twenty =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.