Mobilizare parțială

Marele Satan decretează și grohăie. (memorare, memorare, memorare, memorare)

Îi ține companie Măcelarul Șef. (memorare)

Macron la UNGA.

Bidon la UNGA.

Maestrul consideră că mobilizarea nu este decât un văl care să estompeze miza reală – referendumurile.

Impresia mea este, în continuare, de tic-tic-tic.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Mobilizare parțială

  1. Ari says:

    Mda! Stimate domnule bunic-admin, omul vorbește, NU grohăie!!! Rusofobia nu v-ajută să remarcați faptele esențiale, probabil de aceea nu cutezați să vă spuneți opinia decât…. cu „tic-tic-tic”.
    „Maestrul” dvs „grohăie” (ca să păstrez constanța exprimării) altceva:

    https://www.activenews.ro/opinii/Ion-Cristoiu-Discursul-din-dimineata-lui-21-septembrie-2022-anunta-trecerea-de-la-Operatiune-speciala-la-Razboi-propriu-zis-176214

    Între timp, probabil că s-a răzgândit! În fond, numai boul e consecvent! Iar în informația de pe blogul dvs, e vorba de porci! Dacă țara asta tot nu mai deține nicio fermă zootehnică, măcar bietele animale să se regăsească pe astfel de secțiuni.

    Putin a pus problema „Miliardului de aur” (descoperiți dvs cui aparține expresia) de pe poziții de forță! Dacă Rusia ar fi fost cu adevărat slabă și speriată ar fi respins preventiv voința acelor oameni și nu ar fi sugerat niciodată public că toate opțiunile sunt pe masă pentru a-i apăra, dacă decid (în urma referendumurilor) să se alăture țării lor. Greșeala lui Putin a fost că n-a trecut la fapte încă de acum 8 ani, dar presupun că a stat în așteptare încercând să împingă Occidentul la masa negocierilor. S-a lămurit între timp, că n-are cu cine discuta. Nu spunea Cicero că atunci când tac legile vorbesc armele? S-a ajuns și aici, ceea ce demonstrează că ciclicitatea nu-i valabilă doar în botanică și-n cazul compușilor chimici.

  2. Ari says:

    Prostiile debitate de naziștii germani (probabil din prea mult patriotism de clan cu corespondenții lor ucraineni):

    https://www.spiegel.de/ausland/wladimir-putin-erste-reaktionen-zur-angekuendigten-teilmobilmachung-a-f29c7374-d031-4ff6-bca6-d7d56ccd0a86

    Potrivit lui Scholz, Rusia a trebuit să se „retragă” – să-și regrupeze trupele departe de Kiev. De asemenea, a mai subliniat cancelarul german, Rusia nu a obținut succesul dorit nici în estul Ucrainei: „Acesta este un semn vizibil că Ucraina își apără foarte eficient integritatea și suveranitatea, nu în ultimul rând datorită sprijinului semnificativ din partea multor țări ale lumii, în special din Germania”.

    Încep să vă dau dreptate cu acel „tic-tic-tic”! Doomsday Clock pare să fie din ce în ce mai râvnit de psihopații aflați la conducerea Occidentului….
    Dacă tot suntem prea mulți, în concepția lor, atunci caută cu tot dinadinsul să-l ațâțe pe Putin, crezând în prostia lor că norul radioactiv triază, că selectează. Cu toate buncărele lor, șobolanii tot nu vor avea scăpare! Iar omul a afirmat clar și fără dubii că NU joacă la cacealma! Mare ți-e grădina, Doamne!!! Mare de tot!

  3. Ari says:

    O expunere suficient de rațională în astfel de momente, deși Cozmin Gușă e considerat de multă vreme și de mulți analiști (mai mult sau mai puțin profesioniști) un cameleon al politicii românești. De parcă n-ar fi toți!

    https://www.facebook.com/cozminhoreagusa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + five =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.