#WEARENATO

Dacă este adevărat, atunci se explică valul de vizite din ultima vreme:

Expertul militar Alexei Leonkov spune că raportul Ministerului rus al Apărării, indică168 de avioane ucrainene distruse în aer și la sol, de la începutul operațiunii speciale. Pe 23 februarie, Forțele Aeriene Ucrainene aveau doar 120 de avioane. Forțele Aeriene Ucrainene ar fi trebuit să-și încheie existența cu …48 de avioane în urmă. Acum avem de-a face cu avioane sovietice MiG-29, Su-24, Su-25, Su-27, care au fost transferate din toate țările NATO care au fost anterior în Organizația Pactului de la Varșovia. Aceste avioane decolează de pe aerodromurile ROMÂNEȘTI, purtînd însemne ucrainene, survolează teritoriul Moldovei și intră în spațiul aerian al Ucrainei pentru a efectua misiuni de luptă. Datorită radarului de pe insula Șerpilor, Rusia poate vedea încotro se îndreaptă. Aceste avioane întâlnesc fie rachete ale sistemelor de apărare AA, fie mult mai modernele avioane de vînătoare rusești. Armatei ucrainene nu-i place situația, așa că Forțele Armate ale Ucrainei încearcă să recucerească insula cu orice preț.

Între timp, eroicii apărători ai Azovstal și-au încheiat misiunea (memorare). Slava!


Desigur, Marele Satan este pe moarte, din nou. Tocmai ce a fost operat pentru un cancer în sânge. Are două sosii, care se încaieră între ele, încercând să fie autentice.


Rusia trebuie pusă la punct: umilită. Este o traducere (memorare). (Totul este o traducere; doar că, de data aceasta, se indică sursa…)

În related news adjutantul în haină militară al Marelui Satan este (din nou) la ananghie… (memorare)

Meanwhile… in Mordor (via smotrim.ru):

Sursa:

Sursa:

Sursa:

Stăm, liniștiți, la locurili noastre: Dictatorul este pe cale să fugă. Dictatura este pe cale să cadă. Libertatea este în aer. Ura!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + 2 =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.