Fascism, reloaded

Zilele astea se pregătește să preia guvernarea Dacian Cioloș și USR (rămas fără PLUS, deocamdată). Cităm din planurile de gestionare a crizelor:

USR susţine că Guvernul „va trebui să repună politica publică pe baze ştiinţifice şi raţionale şi să aibă curajul de a sancţiona refuzul de vaccinare şi de a lua toate măsurile ca cei vaccinaţi să revină la o stare normală a lucrurilor”

Colegiul Medicilor din România, organizația de breaslă a medicilor, propune “găsirea de vinovați, nu numai moral, ci și penal”. Și eu, care credeam că explică opiniei publice și autorităților că certificatul verde este motivul valului 4

The Israeli case clearly shows that neither covid vaccine mandates nor “vaccine passports” are suitable means to limit or end the pandemic. This is because covid vaccines are unable to reduce coronavirus infections and transmission, and they lose much of their effectiveness even against severe disease within a few months, a medical fact already known from influenza vaccines.

It should be noted that even in Israel, covid vaccines continue to provide some protection against hospitalization and severe disease (about 50%). Nevertheless, double-vaccinated Israeli citizens will again be counted as ‘unvaccinated’ and will require a third dose. It may well be, however, that “booster shots” have actually increased recent coronavirus infections (“post-vaccination spike”).

On the positive side, Israeli data confirms that natural immunity, acquired through previous infection, is much stronger and long-lasting – providing a protection up to 27 times higher than vaccination – thus opening up a realistic path out of the pandemic. Depending on the country, between 5% and 75% of the population have already acquired natural immunity.

Bulgaria este deschizătoare de drum si pentru noi:

O dezbatere a luat amploare în Bulgaria, confruntată cu o rată foarte scăzută a vacinării: este corect ca persoanele neimunizate să plătească tratamentul pentru COVID-19?

Apropo, toată lumea consideră USR un partid neo-marxist (orice ar însemna asta…). Este firesc: comunismul este echivalent cu nazismul. Deși unii, urâți, nu sunt de acord.

Eh, o nimica toată…

UPDATE 19.10.2021: zice că mâine prim-ministrul desemnat Cioloș merge în Parlament pentru votul de investitură. Zice că azi toți miniștrii, mai puțin unul, și acela din greșeală, au primit avize negative din partea comisiilor parlamentare. Ascultând propaganda, înțelegi că Parlamentul este un om rău, care vrea numai răul Națiunii, iar Guvernul este un om bun, care este gata să se sacrifice pentru binele Națiunii. Și că, oarecum nefiresc, omul bun trebuie să depindă de omul rău… Președintele este salvatorul Națiunii, care a apărut azi pentru a CERE măsuri drastice. Dacă ai firea slabă, ești copleșit de emoție. Chiar lăcrimezi un pic, în timp ce scrâșnești printre dinți un “‘mnezău’ lor de parlamentari!” Atmosfera este de Apocalipsă pandemică. Reprezentatul OMS a fost NEVOIT să vină în România pentru a vedea ce Dumnezeu se întâmplă aici! Pentru că, această scăpare de sub control, din cauza REFUZULUI VACCINĂRII, este o AMENINȚARE pentru întreaga LUME. Pentru că, nu-i așa, poate suferi virusul o MUTAȚIE care să pună în pericol supraviețuirea umanității! Săriți, națiuni, să preveniți Apocalipsa! Noi, ăștia mai bătrâni, care nu ne-am pierdut complet MEMORIA, ȘTIM că este un joc de lumini și umbre, în spatele căruia cineva își freacă mâinile. Și ȘTIM că și asta va trece, și MEMORIA va fi dată la memory hole, și vom fi în alt carusel de lumini și umbre. Pentru moment, este bine să ne decuplăm de la mediile de propagandă. Să ne uităm în urmă, la ISTORIE. Am o carte foarte interesantă despre Coreea de Nord.

UPDATE 21.10.2021:

UPDATE 7 noiembrie 2021: Un documentar pe temă.

/UPDATE

UPDATE 12.11.2021: Ce frumos!

Serves them right!

/UPDATE

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight + 19 =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.