ILD

De mult timp  nu am mai citit un articol savuros la ILD. Iată că azi m-am binedispus. (memorare) Deoarece comentariile nu s-au memorat, pun aici două dintre ele, drăguțe:

cumatru 11 aprilie 2020 at 16:01

Indiferent care ar fi istoria (desi mizeriile alea cu canibalismul sunt greu de inghitit pt cineva care a cunoscut chinezi vreodata), China de astazi ar trebui lasata in pace. Este vorba de 1 miliard 400 de oameni care sunt in proportie de 95% multumiti de cum merge tara lor astazi, sub conducerea CCP, si traiesc foarte bine si in siguranta. Ce alternativa ati vedea la asa tara si asa oameni cand ei stiu doar acest sistem de atatea zeci de ani??? Ca alterantiva ca partidul sa dea inapoi, sa denunte comunismul si sa o ia de la capat nu exista! Sigur ca alternativa reala este fix cea dorita de toti dusmanii poporului chinez. Faramitarea tarii si distrugerea Chinei. Asta vreti pt cei 1 miliard 400 de oameni??

și, deosebit de delicios:

Costin Andries 11 aprilie 2020 at 20:02

cumatru, eu am cunoscut chinezi, m-am imprietenit destul de bine cu unul, la un moment dat. de la el am aflat prima data ca Mao, ca da, a facut si greseli, dar a avut si dreptate. cam 30:70.

dar nu despre cei un miliard si jumate de chinezi e vorba, ci despre ideologia partidului comunist chinez, care celebrandu-l pe Mao cu garzile lui rosii, glorifica crima. care are milioane de oameni in lagare de reeducare, AZI.

tu pui problema fix pe dos. China de azi nu trebuie lasata in pace, China de azi trebuie sa lase omenirea in pace, sa nu ne inunde cu propaganda lor mincinoasa si sinistra, sa nu sa ne trimita soli de pace imbracati in uniforme de criminali in masa, sau sa ne trimita materiale medicale defecte http://inliniedreapta.net/stire/mai-multe-tari-din-europa-nu-si-romania-resping-echipamentele-medicale-din-china-din-cauza-defectelor-avertismentul-ambasadorului-sua/, punand in pericol vieti omenesti. sau virusi, dar despre asta am vb in articol. pentru ca daca Siena si familia ei nu au avut aceasta intentie, Tomozei, ca angajat al guvernului chinez, nu putea sa lase sa ii scape aceasta ocazie sa faca o ditamai propaganda pentru angajator.

ce vreau sa spun este ca pentru oricine stie cat de cat cum functioneaza un partid comunist, Tomozei, ca angajat al partidului, nu avea optiunea de a nu incerca sa influenteze intr-un fel sau in altul modul in care se prezinta Siena in Romania. iar rezultatul este cel pe care il vedem mai sus. evident, ce spun este tot o speculatie, dar una cu probabilitate extrem de mare.
exista mai multe filmari de-ale Sienei cu spectacole din China, in nici unul dintre ele nu am vazut-o imbracata in costumul Garzilor Rosii.

daca voia sa cante ceva traditional, cum credea ea ca e acel cantec si acel costum, „un cantec traditional din al doilea razboi mondial” (fals, in 1966 al doilea razboi mondial se terminase de mult), putea alege intr-adevar un cantec traditional chinez. avea de unde alege, China este o tara si un popor cu o cultura veche de mii de ani. cantecul si costumul ar fi fost atunci cu siguranta frumoase.

dar nu, au ales sa glorifice crimele comuniste, zecile de milioane de morti ai lui Mao.
repet: nu este vorba de un miliard si jumate de oameni, ci de un partid si o ideologie criminala.

vrei chinezi? uite, si taiwanezii sunt chinezi, dar nu sunt comunisti, intr-un fel, am putea spune ca Taiwanul este adevarata China, iar China se afla sub ocupatie.

iar tu, cumatru, esti un trol prochinez. 🙂

Mai ales tromful cu care încheie. I just love it!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 1 =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.