Trădarea. Ontologică.

AS descrie trădarea. (memorare) Ea, trădarea, este modul de a fi al românismului. Dacă folosim această cheie, totul are logică și sens. Așa că… n-are rost de pierdut vremea descriind ceea ce este.

Cum se putea ca România să aibă parte de un raport favorabil similar Bulgariei, când însuși Președintele Republicii și ministrul justiției au complotat la Bruxelles împotriva intereselor românești?!

[…] raportul MCV sau cel puțin partea sa cea mai mincinoasă, mai odioasă și mai defavorabilă României a fost scrisă la București.

[…]

raportul MCV sau cel puțin partea sa cea mai mincinoasă, mai odioasă și mai defavorabilă României a fost scrisă la București.

Premierul Dăncilă trebuie să pună capăt acestui abuz și situației create de el, trimițându-o în concediu forțat pe Birchall și interzicându-i continuarea oricarei activități în fruntea ministerului până la oficializarea revocării în Monitorul Oficial. Administrarea activităților curente poate fi delegată de premier secretarului de stat.

Dacă USR sau PNL era interesat în asta, până acum bubuia internetul și urlau piețele. Electoratul PSD însă tace. Fără presiunea populației Guvernul Dăncilă, demis și terorizat, nu va face nimic spre a pune capăt acțiunilor trădătoare ale lui Birchall. Aceasta a făcut din minsterul justiției un guvern în cadrul guvernului, care face politica intereselor străine antiromânești.

De asemenea, ministerul de externe, condus de un fost membru ALDE care, din oportunism sau din necunoașterea Constituției, încă mai crede că “politica externă a României se realizează de Președinte potrivit programului său necunoscut și neacceptat de nimeni” (sic!), nu face nimic pentru a clarifica la Bruxelles situația numirii comisarului român, permițând astfel trădării lui Iohannis să dea roade. Nu mai puțin, ambasadoarea României la UE, așa cum s-a văzut și la votul privind desemnarea procurorului-șef european, ia lumină de la Palatul Cotroceni iar nu de la Palatul Victoria. (Ca și ambasadorii României la Washington, Berlin și Paris, de altfel.)

[…]

România se prăbușește sub ochii noștri orbi și în tăcerea de mormânt a nevolniciei noastre. Nefericită țară!

Singura problemă cu cele spuse de AS este că trădarea, ea, care este, este din pricină de românism, nu a românismului. Și prin urmare, ne pierdem vremea!

LOL!

Legendă:

Ce este românismul? Ne spune Dimitrie Cantemir.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two + eleven =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.