Huawei

Este interesantă ultima mișcare a americanilor contra chinezilor.

Pe frontul local – mazărea este deja la conservă; toată lumea îl așteaptă pe Dra(c)nea să i se alăture, pe 27 mai.

Domnul Președinte este în campanie electorală – hm, pardon, în campanie de promovare a ultimei producții literare EU.ro.

Ieri, la Radio România Cultural, un post de radio care, încă, îmi părea că nu și-a pierdut decența, o emisiune cu un, desigur, expert în ale securității și strategiei, pe tema investirii în postul de președinte a clovnului ucrainean. Desigur, toată expertiza prevede posibilitatea recuperării teritoriilor pierdute de Ucraina, adică Donbas și Crimeea. LOL!

Turcia va fi în curând îngenuncheată, și va trăda pe Marele Satan.

Iar chinezii vor scânci sub presiunea colosală a puterii industriale americane.

Grab your popcorn, and take a front seat!

Ultimele zile a fost multă propagandă despre un serial, Urzeala tronurilor, care cică ar fi avut zilele astea ultimul episod. Deși am auzit vag despre el, nu am văzut nici măcar un episod. Dacă am timp săptămâna asta o să arunc o privire. Din știri nu părea să fie decât garbage as usual.

AS vede o Europă germană. Ca de obicei, AS nu este lipsit de lecturi. Din păcate ele sunt superficiale, și îi lipsește viziunea. Piatra unghiulară a “diviziunii” Europei este, desigur, Marea Schismă. Noi, vorbitorii de limbă română, de pe teritoriul actualei Românii, suntem de partea greșită a istoriei. Partea bună a istoriei nu se extinde decât prin exterminarea părții rele a istoriei. Unii se împotrivesc, și rezistă. Alții, sunt foarte fericiți în a fi “asimilați” as in “digerați”. De ce să ne supărăm?!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + twelve =

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.